Στάζει δηλητήριο ο λόγος του πρωθυπουργού, απαντά ο Μητσοτάκης!

Αποφεύγοντας οποιαδήποτε συγκεκριμένη και ευθεία αναφορά στη σύνδεση Ν.Δ. και ΚΙΝ.ΑΛ. με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, την οποία έκανε ο πρωθυπουργός……ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε να απαντήσει εμμέσως για το θέμα αυτό στον Αλέξη Τσίπρα, κατηγορώντας τον ότι «έχει ανάγκη να μιλάει πάντα από έτοιμο κείμενο, διότι λέει τόσα πολλά ψέματα που φοβάται μην ξεχάσει κάποιο».

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε από τη Λιβαδειά: «Μου έκανε εντύπωση πόσο χρόνο και πόση ενέργεια αφιερώνει ο κ. Τσίπρας στο να επιτεθεί προσωπικά σε εμένα και στη Ν.Δ. Του λέω, λοιπόν: Δεν με ενδιαφέρει». Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνέστησε στα «γαλάζια» στελέχη να μην ακολουθήσουν τον κ. Τσίπρα, καθώς σημείωσε ότι ο προεκλογικός λόγος του πρωθυπουργού «στάζει δηλητήριο».

Ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι «για τρία πράγματα θα θυμόμαστε τον κ. Τσίπρα: ψέματα, φόροι και Μακεδονία», θέτοντας έτσι τους άξονες της προεκλογικής στόχευσής του, και κάλεσε τους πολίτες «να στείλουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας» τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημείωσε ότι το μήνυμα των ευρωεκλογών της 26ης Μαΐου πρέπει να είναι ξεκάθαρο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ως εδώ με αυτή την ανίκανη κυβέρνηση». Συμπλήρωσε, δε, πως «η ευρωκάλπη είναι το πρώτο ημίχρονο και το αποτέλεσμα πρέπει να είναι τέτοιο που να μην έχει κανείς αμφιβολία για το τελικό αποτέλεσμα», ενώ σχολιάζοντας το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι «από Κουρουμπλή και Κουντουρά στον Κόκκαλη, ένας Τζουμάκας δρόμος».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα