Οι επιθέσεις δεν μας πτοούν

Αυτοί που έχουν μεγαλώσει στα πούπουλα και όσοι δυσκολεύονται να θυμηθούν πόσα έχουν και πόσα εισπράττουν αδυνατούν να καταλάβουν τον καημό των οικογενειαρχών ή των μοναχικών ανθρώπων που δεν έχουν να πληρώσουν τη ΔΕΗ και φοβούνται ότι σύντομα θα τους κόψουν την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.

Αυτοί
 που έχουν μεγαλώσει στο ψέμα φοβούνται να αντικρίσουν το σκληρό πρόσωπο της αλήθειας και φτάνουν στο σημείο, αν τα ψέματα είναι περισσότερα απ’ όσα μπορεί να αντέξει η ήδη… διεσταλμένη συνείδησή τους, να τρέμουν την ώρα και τη στιγμή που θα υποχρεωθούν να δουν δημοσιευμένες μερικές αλήθειες οι οποίες τους αφορούν – ακόμα κι αν τις έχουν εκφράσει δημοσίως!

Αυτό
 ακριβώς συμβαίνει με την περίπτωση των δηλώσεων του Κυριάκου Μητσοτάκη για τα δώρα των Χριστουγέννων, τις οποίες μετέφερε αυτολεξεί η «δημοκρατία», προκαλώντας την οργισμένη -και εντελώς εκτός πάσης λογικής- αντίδραση του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο εξέμεσε ύβρεις εναντίον της εφημερίδας μας επειδή γράψαμε όσα είπε ο κ. Μητσοτάκης. Αυτό κι αν είναι παγκόσμια πρωτοτυπία! Να σε κατηγορούν διάφοροι κομματικοί, επειδή δημοσίευσες, χωρίς να αλλάξεις λέξη, όσα δήλωσε ο αρχηγός του κόμματος!

Ενδεικτικό
 της παράνοιας και του πανικού που έχει καταλάβει τους υβριστές οι οποίοι ελέγχουν την επικοινωνία της Ν.Δ. είναι η ανακοίνωση του ΚΙΝ.ΑΛ., του κόμματος στο οποίο έχουμε ασκήσει σφοδρότατη κριτική και το οποίο όλοι γνωρίζουμε ότι εν πολλοίς ταυτίζεται πολιτικά με εκείνο της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Αυτή η ανακοίνωση, λοιπόν, για το θέμα των χριστουγεννιάτικων δώρων δικαιώνει απόλυτα τη «δημοκρατία» μας! 

Αντί για
 ύβρεις, χαρακτηρισμούς και γονατογραφίες, οι επιτελείς της Ν.Δ. οφείλουν απαντήσεις. Ποια δώρα «δεν χρειάζονται» οι πολίτες; Σε ποια αναφερόταν ο κ. Μητσοτάκης; Πότε σκοπεύει να τα καταργήσει και με τι θα τα αντικαταστήσει; Με… ευκαιρίες; 

Και όσοι
 αμφισβητούν την ακρίβεια όσων γράφτηκαν από τη «δημοκρατία», ας κάνουν τον κόπο να παρακολουθήσουν το βίντεο, όπου ο κ. Μητσοτάκης αναφέρει, λέξη προς λέξη, όσα του απεδόθησαν στο πρωτοσέλιδο άρθρο μας.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα