Πού φτάνουν τελικά τα όρια της φρίκης;

Θρίλερ στην Κύπρο! Ερευνα για πιθανή ανάμειξη του κατά συρροήν δολοφόνου με άλλες 22 εξαφανισμένες γυναίκεςΣε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η φρικιαστική υπόθεση του 35χρονου κατά συρροήν δολοφόνου, που εμφανιζόταν στα θύματά του ως «Ορέστης», με τις κυπριακές Αρχές να διερευνούν τις τελευταίες ώρες πιθανή ανάμειξή του στην εξαφάνιση ακόμη 22 (!) γυναικών από τις Φιλιππίνες. 

Τις υποψίες ότι στη λίστα με τα θύματα του λοχαγού της Εθνικής Φρουράς, ο οποίος με κυνικότητα ομολόγησε πως κατέσφαξε δύο Φιλιππινέζες έπειτα από σεξουαλικές επαφές που είχε μαζί τους, ενισχύουν οι πληροφορίες που μετέδωσε το ΡΙΚ επικαλούμενο τον αρχηγό της κυπριακής Αστυνομίας, ο οποίος δήλωσε πως τα πτώματα που βρίσκονται στο φρεάτιο της φρίκης είναι πολύ περισσότερα από δύο.

Από την έρευνα των ανδρών του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος φαίνεται να προκύπτει ότι ο 35χρονος δολοφόνος είχε επαφές μέσω σελίδων κοινωνικής δικτύωσης με τουλάχιστον άλλες τέσσερις γυναίκες, που έχουν δηλωθεί εξαφανισμένες.

Καταγγελίες

Την ίδια ώρα, έντονη ανησυχία προκαλούν οι δηλώσεις του προέδρου του συνδέσμου οικιακών βοηθών Κύπρου Λούη Κουτρουκίδη, ο οποίος κάνει λόγο για 22 δηλωμένες εξαφανίσεις γυναικών από τις Φιλιππίνες και άλλες χώρες, για τις οποίες, όπως δήλωσε, η αστυνομία δεν έκανε τίποτα. Οπως αναφέρει το Sigmalive, οι υποθέσεις αυτές είναι δύσκολο να διερευνηθούν, γιατί ίσως οι αγνοούμενες γυναίκες να έχουν περάσει στα Κατεχόμενα.

Ανάμεσα στις αλλοδαπές που αγνοούνται το τελευταίο διάστημα στην Κύπρο είναι η Maricar Valdez Arquiola από τις Φιλιππίνες, που εξαφανίστηκε από τη Λευκωσία στις 13 Δεκεμβρίου 2017, η 16χρονη Βουλγάρα Yianitca Dineva, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν από τη Λεμεσό στις 19 Ιουνίου 2018, και η 17χρονη Σομαλή Mona Jabiri, που σταμάτησε να δίνει σημεία ζωής τον περασμένο Ιανουάριο.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι εξονυχιστικές έρευνες των αστυνομικών, οι οποίοι «ξεσκονίζουν» τις επαφές του «Ορέστη», όπως είναι το ψευδώνυμο που χρησιμοποιούσε στη διαδικτυακή εφαρμογή γνωριμιών Badoo για να «ψαρεύει» ερωτικές συντρόφους και συστηνόταν ως φωτογράφος.
Οι κυπριακές Αρχές που «ξεψαχνίζουν» όλες τις λεπτομέρειες της υπόθεσης-θρίλερ ελέγχουν τα ταξίδια που έκανε ο μακελάρης στο εξωτερικό και, ιδιαίτερα, στην Ελλάδα.

Αυτά που αναζητούν είναι πιθανά κρούσματα εξαφανίσεων ή δολοφονιών γυναικών την περίοδο από τον Απρίλιο έως τον Μάιο του 2018, όταν ο 35χρονος βρισκόταν στη χώρα μας για στρατιωτική μετεκπαίδευση. Αλλωστε ο δράστης είχε φοιτήσει στη Σχολή Ευελπίδων στην Αθήνα.

«Αναγκάστηκε» να τη στραγγαλίσει

 Ανατριχίλα προκαλούν οι κυνικές περιγραφές του 35χρονου λοχαγού για τον τρόπο με τον οποίο αφαίρεσε τη ζωή της άτυχης Mary Rose. Οπως φέρεται ότι αποκάλυψε στους ανακριτές, αναγκάστηκε (!) να στραγγαλίσει την 38χρονη επειδή πανικοβλήθηκε και άρχισε να… φωνάζει όταν είδε την 6χρονη κορούλα της, Sierra, να πνίγεται με τον εμετό της!

Μέχρι στιγμής, πάντως, αρνείται ότι δολοφόνησε το κοριτσάκι και ισχυρίζεται ότι πέθανε από εισρόφηση. Ωστόσο οι έρευνες στο φράγμα Ξυλιάτου ολοκληρώθηκαν χωρίς να εντοπιστεί το πτώμα της άτυχης 6χρονης κόρης της Mary Rose, που ο serial killer παραδέχθηκε πως πέταξε εκεί, δίνοντας μάλιστα και λεπτομέρειες σχετικά με το πώς είχε δέσει το πτώμα με σεντόνια και είχε βάλει πέτρες για να βυθιστεί στο νερό. Αυτό κάνει τις Αρχές να πιστεύουν ότι ο λοχαγός είπε επίτηδες ψέματα, για να αποπροσανατολίσει τις έρευνες από το φρεάτιο του Μιτσερού.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα