Ζωγράφος και «ρόκερ» ψάρευαν ανήλικες

Κύκλωμα παιδικής πορνογραφίαςΣτα ίχνη κυκλώματος παιδικής πορνογραφίας, που «ψάρευε» ανήλικα κορίτσια, τα φωτογράφιζε σε άσεμνες στάσεις και προωθούσε το υλικό σε ιστοσελίδες, αποκομίζοντας εκατοντάδες ευρώ, έφτασε η Αστυνομία. 

Η έρευνα άρχισε όταν μια 18χρονη κοπέλα αποκάλυψε πως είχε φωτογραφηθεί γυμνή όταν ήταν 15 ετών τόσο από έναν 40χρονο πασίγνωστο ζωγράφο όσο και από έναν 67χρονο που εμφανιζόταν ως παλιός ρόκερ. Μάλιστα, ο δεύτερος χρησιμοποιούσε για «δόλωμα» τη 40χρονη σύντροφό του, που εμφανιζόταν ως μανεκέν.

Η 18χρονη αρχικά βρέθηκε στα χέρια του διάσημου ζωγράφου, ο οποίος τη φωτογράφιζε συχνά με σέξι εσώρουχα ή και γυμνή, χωρίς όμως ποτέ να της κάνει κάποια ανήθικη πρόταση ή να δημοσιοποιήσει τις φωτογραφίες της.

Οι επιτήδειοι

Από μια εξωφρενική σύμπτωση, η τότε ανήλικη κοπέλα έτυχε να συναντηθεί και με τον 67χρονο, που δεν είχε καμία σχέση με τον ζωγράφο. Ο ηλικιωμένος και η σύντροφός του τριγύριζαν σε χώρους όπου συχνάζουν έφηβοι, «ψάρευαν» μαθήτριες 16-17 ετών και τους υπόσχονταν πως θα τις κάνουν διάσημες στον χώρο της μόδας. Επειτα τις έπειθαν να τους ακολουθήσουν σε στούντιο, όπου τις φωτογράφιζαν με σέξι εσώρουχα και με ερωτικά βοηθήματα.

Οι αποκαλύψεις της 18χρονης οδήγησαν στις συλλήψεις του ζωγράφου καθώς και του 67χρονου και της συντρόφου του. Μάλιστα, στην κατοχή του ζευγαριού βρέθηκαν πάνω από 1.000 φωτογραφίες γυμνών κοριτσιών που διοχετεύτηκαν σε πορνό ιστοσελίδες! Μέχρι στιγμής, δέκα από τα κορίτσια έχουν ταυτοποιηθεί και η έρευνα συνεχίζεται.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα