Επίθεση από Μαξίμου και στον Δέρβο

Κατηγορούν τον «γαλάζιο» υποψήφιο ευρωβουλευτή ότι πρότεινε κατάργηση του επιδόματος ανεργίας. Τι απάντησεΓια εργασιακό μεσαίωνα καταγγέλλει το Μέγαρο Μαξίμου τη Ν.Δ. βάζοντας χθες μετά τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τα περί δώρου Χριστουγέννων στο «κάδρο» και τον υποψήφιο ευρωβουλευτή και πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Κώστα Δέρβο σχετικά με αναφορά του στο επίδομα ανεργίας. 

«Μετά τον κ. Μητσοτάκη που θέλει να καταργήσει τα δώρα Χριστουγέννων και το κοινωνικό μέρισμα γιατί τα θεωρεί “ελεημοσύνη” και “πελατειακά” ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Ν.Δ. και πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κώστας Δέρβος τάχθηκε κατά του επιδόματος ανεργίας γιατί, όπως λέει, αποτρέπει τους νέους ανέργους από την αναζήτηση εργασίας» αναφέρει το Μέγαρο Μαξίμου και καταλήγει: «Ο Μεσαίωνας που οραματίζεται η Ν.Δ. κάνει ακόμα και το ΔΝΤ να φαντάζει παιδική χαρά». Μάλιστα το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού ανάρτησε και τα δύο βίντεο με τις τοποθετήσεις Μητσοτάκη και Δέρβου, προκειμένου -όπως υποστηρίζει- να δουν οι πολίτες και να βγάλουν τα συμπεράσματά τους.

«Παπαγαλάκια»

Απαντώντας ο κ. Δέρβος στα «παπαγαλάκια» -όπως τα χαρακτηρίζει- του Μαξίμου επισημαίνει ότι η Ν.Δ. «δεν σκοπεύει να κόψει το επίδομα ανεργίας και κανείς δεν έχει πει αυτό το πράγμα. Ακριβώς το αντίθετο έχει εξαγγείλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης: ελαστικότερα κριτήρια, περισσότερα κονδύλια, περισσότεροι δικαιούχοι, περισσότερες ευκαιρίες κατάρτισης ώστε να ξεφύγουν σύντομα από την ανεργία». «Αυτό στο οποίο επιμένουμε όλοι και αυτό το οποίο τόνισα στο κεντρικό δελτίο του Kontra Chanel», σημειώνει στη δήλωσή του, «είναι ότι παράλληλα πρέπει να επιδοτηθεί η εργασία, ώστε οι πολίτες και ιδίως οι νέοι να βρίσκουν ευκολότερα καλύτερες δουλειές που θα ανταποκρίνονται στα προσόντα τους και θα καλύπτουν τις ανάγκες τους. Τι σημαίνει αυτό στην πράξη; Περισσότεροι πολίτες που θα μπορούν να στέκονται στα πόδια τους». «Αυτό», αναφέρει ο κ. Δέρβος, «γίνεται παντού στον κόσμο, αυτό ζητούν οι Ελληνες, αυτό θα υλοποιήσει η Νέα Δημοκρατία. Μόνο επίδομα χυδαιότητας αξίζει σε αυτούς που ονειρεύονται μια Ελλάδα στα πρότυπα του Μαδούρο, με κουπόνια και συσσίτια, και έχουν το θράσος να εγκαλούν όσους θέλουμε μια Ελλάδα δραστήρια, παραγωγική και αξιοπρεπή».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα