Εύσημα για την Μπακογιάννη στο Κολωνακι!

Πρώτη φορά εδώ και μήνες δεν διπλοπάρκαρε για να πάει στο κομμωτήριοΜε χαμόγελα (μάλλον ειρωνικά) υποδέχθηκαν και χαιρέτησαν χθες το πρωί τη βουλευτή και πρώην υπουργό της Ν.Δ. Ντ. Μπακογιάννη οι κάτοικοι και οι καταστηματάρχες στην πλατεία Δεξαμενής στο Κολωνάκι, όταν την είδαν να εισέρχεται και να εξέρχεται από το αγαπημένο της κομμωτήριο. 

Οχι, δεν τη συνεχάρησαν, φυσικά, ούτε για την αποκάλυψη (που έκανε η ίδια, αλλά στη συνέχεια χαρακτήρισε προβοκάτσια) ότι η Ν.Δ. εξέταζε σενάρια συγκυβέρνησης με τον ΣΥΡΙΖΑ ούτε για κάποια ξαφνική παρέμβασή της υπέρ της διαφάνειας και κατά της διαπλοκής στην πολιτική και επιχειρηματική ζωή της χώρας.

Ο λόγος ήταν πιο απλός:
Πρώτη φορά έπειτα από μήνες, αν όχι χρόνια (η «δημοκρατία» το έχει σχολιάσει πολλές φορές), η κυρία Μπακογιάννη και η συνοδεία της επέλεξαν να μην παρκάρουν «διπλή σειρά» ή και στη μέση του δρόμου, αλλά στην άκρη, όπως οι κοινοί θνητοί, χωρίς να παρεμποδίζουν την κυκλοφορία.

Βέβαια, ούτε και η στάθμευση στη γωνία των οδών Σπευσίππου και Ξάνθου, όταν εξέχει σχεδόν το μισό αυτοκίνητο στο στενό (και δεν μπορούν να στρίψουν εύκολα οι υπόλοιποι οδηγοί – Αθηναίοι συμπολίτες της πάλαι ποτέ δημάρχου) μπορεί να θεωρηθεί απολύτως νόμιμη. Ωστόσο, το μη χείρον βέλτιστον για την περίπτωση της κυρίας Μπακογιάννη.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα