Στη Σαλονίκη… ξημερώματα

Ξενύχτισε η πόλη γιορτάζοντας με τους παίκτες του ΠΑΟΚ το πρωτάθλημαΜεθυσμένη» ξύπνησε χθες η Θεσσαλονίκη από την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ! Τριάντα τέσσερα ολόκληρα χρόνια έκαναν υπομονή οι χιλιάδες φίλαθλοι του «Δικεφάλου του Βορρά», και το βράδυ της Κυριακής, με τη λήξη του ματς μεταξύ ΠΑΟΚ – Λεβαδειακού, η πόλη σηκώθηκε στον έβδομο ουρανό!

Από νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής η πόλη ήταν σαν να κρατούσε την ανάσα της, περιμένοντας τη λήξη του παιχνιδιού για να γιορτάσει με την ψυχή της την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Τούμπα, κέντρο, δυτική Θεσσαλονίκη, όλη η πόλη απόλαυσε το παιχνίδι, το τρόπαιο και τα βεγγαλικά!

Η φιέστα στην Τούμπα, εφάμιλλη διεθνών διοργανώσεων, παρακολουθήθηκε από όλους τους Θεσσαλονικείς, χιλιάδες εκ των οποίων ξεχύθηκαν και έφτασαν στο σημείο-σύμβολο της πόλης, τον Λευκό Πύργο! Οι δρόμοι πέριξ της Τούμπας, αλλά και στην υπόλοιπη, ανατολική και δυτική Θεσσαλονίκη είχαν μποτιλιαριστεί από τους χιλιάδες φιλάθλους του ΠΑΟΚ που έσπευσαν να φτάσουν στον Λευκό Πύργο για να πανηγυρίσουν και να περιμένουν μέχρι τα ξημερώματα να φτάσει το ανοιχτό λεωφορείο με τους παίκτες, το προπονητικό τιμ και φυσικά τον πρόεδρο της ομάδας Ιβάν Σαββίδη!

Ο γύρος του θριάμβου του λεωφορείου με το τρόπαιο του πρωταθλήματος και τους πρωταγωνιστές θα μείνει χαραγμένος για πάντα στη μνήμη όλων, ενώ χτες όλη η πόλη τραγουδούσε τον ύμνο του ΠΑΟΚ και περιμένει τον τελευταίο αγώνα με την ομάδα των Ιωαννίνων, ευχόμενη να κερδίσει και αυτό το ματς, για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα με τον «Δικέφαλο» να μην έχει ούτε μία ήττα!

Τα πανηγύρια και τα γλέντια στον Λευκό Πύργο και στους δρόμους της πόλης, όπως ήταν λογικό, συνοδεύτηκαν με φαγητό και ποτό! Ετσι, ξημερώματα Δευτέρας, οι υπάλληλοι της καθαριότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης ξεχύθηκαν από νωρίς στους δρόμους και στον Λευκό Πύργο, προκειμένου να καθαρίσουν και να παραδώσουν «λαμπίκο» την πόλη για τη Μεγάλη Εβδομάδα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα