Γεννηματά: Ψήφος για την ανατροπή!

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΚΙΝ.ΑΛ. με επίθεση κατά ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. παρουσίασε χθες η Φώφη, παρόντων των 42 υποψηφίωνΤην πίστη της ότι «είναι και πάλι η ώρα των Σοσιαλιστών» διατράνωσε η Φώφη Γεννηματά παρουσιάζοντας το ευρωψηφοδέλτιο του ΚΙΝ.ΑΛ., παρόντων των 42 υποψηφίων αλλά και μεγαλοστελεχών της Χαριλάου Τρικούπη. 

Η πρόεδρος του κόμματος κάλεσε τους ψηφοφόρους να επιλέξουν την «ψήφο αλλαγής στην Ευρώπη και στην Ελλάδα», σημειώνοντας πως οι Ελληνες γνωρίζουν ότι έζησαν καλύτερα με το ΠΑΣΟΚ.

«Το θυμούνται οι παλιότεροι, ήρθε η ώρα να το ζήσουν και τα νέα παιδιά με το Κίνημα Αλλαγής» είπε, τονίζοντας ότι οι επερχόμενες ευρωεκλογές έχουν διπλή σημασία, αφού «είναι μάχη για την ψυχή και το μέλλον της Ευρώπης», αλλά και μάχη που θα δώσει στο Κίνημα Αλλαγής τη δύναμη να κάνει την πολιτική ανατροπή.

Την ίδια ώρα η Φώφη Γεννηματά εξαπέλυσε διμέτωπη επίθεση σε κυβέρνηση και Νέα Δημοκρατία. Στρέφοντας τα βέλη της προς τον ΣΥΡΙΖΑ, έκανε λόγο για τους πιο «πρόθυμους» να εφαρμόσουν τις πιο συντηρητικές πολιτικές που επέβαλαν οι ισχυροί της Ευρώπης, αποκαλώντας τα κυβερνητικά στελέχη «μνημονιακούς υπηρέτες» που φτωχοποιούν τον ελληνικό λαό.

Κριτική

Από την κριτική της δεν γλίτωσε ούτε η Ν.Δ., αφού αναφέρθηκε σε προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη να μετατρέψει τις εκλογές σε εσωτερικό δημοψήφισμα, για να κρύψει μέσω της πόλωσης και του διχασμού ότι είναι αποφασισμένος να συνεχίσει τις ίδιες πολιτικές που επέβαλαν στη χώρα οι πιο συντηρητικοί κύκλοι της Ευρώπης, όπως είπε.
«Και βέβαια θέλει να κρύψει ότι το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα ευθύνεται για την κρίση που βιώνει σήμερα η Ευρώπη και ο υποψήφιός τους για την προεδρία, ο κ. Βέμπερ, είναι αυτός που αντιμετώπισε με σκληρότητα τη χώρα μας τα πρώτα χρόνια της κρίσης» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Να σημειωθεί ότι ανάμεσα στους υποψηφίους που θα ριχτούν στη μάχη του σταυρού είναι οι νυν ευρωβουλευτές Νίκος Ανδρουλάκης και Εύα Καϊλή, ο υιός του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Νίκος Παπανδρέου, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου και η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Εύα Μπούρα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα