«Κάποιοι καταπίνουν αμάσητα τα σενάρια»

Πυρά Καρτερού στην ΠειραιώςΟι ισχυρισμοί του Βαγγέλη Μαρινάκη για «χάρες και διευθετήσεις» που φέρεται ότι του ζήτησε το Μαξίμου δεν έμειναν αναπάντητοι από το πρωθυπουργικό περιβάλλον. 

Συγκεκριμένα, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που τιτλοφορείται «Οποιος θέλει τον πιστεύει», ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του Αλέξη Τσίπρα, Θανάσης Καρτερός, επιτίθεται στον εφοπλιστή, σημειώνοντας, μεταξύ άλλων: «Στο μέτωπο που έχει ανοίξει, εξέχουσα θέση έχει η επίθεση στο λεγόμενο “ηθικό πλεονέκτημα”. Αυτό δεσπόζει και στην επίμαχη συνέντευξή του: “Κάνουν τους ηθικούς, αλλά είναι τόσο σκάρτοι, που κάποτε είχαν παρτίδες μαζί μου. Και μου ζητούσαν χάρες”».

«Γεγονότα»

Και προσθέτει: «Αυτά προκύπτουν από την κοινή λογική. Και από γεγονότα που έχουν καταγραφεί δημόσια. Οσοι από τους εντολοδόχους του, μαζί και η Ν.Δ. όπως την έκανε ο Κυριάκος, επιτίθενται στην κυβέρνηση, στον Παππά και βέβαια στον Τσίπρα, καταπίνοντας αμάσητο το “άρες μάρες” σενάριο του Μαρινάκη, καλό θα είναι να περιορίσουν λίγο το πάθος τους και να δώσουν λίγο χώρο στη λογική. Αλλιώς, είναι σίγουρο ότι θα βρεθούν εκτεθειμένοι. Υπάρχουν κι άλλα σενάρια, όπως βλέπετε…»

Και συνεχίζει: «Με σκονάκι Μαρινάκη, προς χρήση από Μαρινάκη, εξάλλου, μπορεί να βγαίνει τσάτρα-πάτρα μια συνέντευξη. Αλλά με το σκονάκι Μαρινάκη προς χρήση από Μητσοτάκη είναι βέβαιο ότι θα γίνει η Ν.Δ. γιουσουφάκι. Και όλοι ξέρουν με ποιον πασά…»

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα