Υποψήφιος με τον Ψωμιάδη ο Γ. Φλωρινώτης!

Πώς «έκλεισε» η συμφωνία και η ανακοίνωση μέσω facebookΤα χέρια με τον υποψήφιο δήμαρχο Παναγιώτη Ψωμιάδη έδωσε ο τραγουδιστής Γιάννης Φλωρινιώτης, ο οποίος θα ριχτεί στη μάχη του σταυρού για τον Δήμο Θεσσαλονίκης. 

Ο κ. Φλωρινιώτης, που θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Δύναμη Πολιτών» στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του μέσω facebook. Οπως μαθαίνουμε, ο γνωστός τραγουδιστής εξέφρασε από μόνος του την πρόθεση να πολιτευτεί, καθώς φέρεται ότι είπε στον κ. Ψωμιάδη ότι θέλει να προσφέρει στην πόλη του και ειδικότερα την Τούμπα, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε.

«Τρελή αγάπη για τη Θεσσαλονίκη, για την Τούμπα. Γιάννη μου, σε ευχαριστώ. Με άρεσαν οι προτάσεις σου. Αλλά θα κλείσουμε και πολλά στόματα» έγραψε ο κ. Ψωμιάδης στον δικό του λογαριασμό στο facebook.

Οι δυο τους γνωρίζονται εδώ και δεκαετίες, ενώ δεν είναι λίγες και οι φορές που ο κ. Ψωμιάδης πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε μαζί με τον Γιάννη Φλωρινιώτη. Σύμφωνα με πληροφορίες της «δημοκρατίας», η συμφωνία των δύο ανδρών έγινε το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας σε εστιατόριο στα ανατολικά της Θεσσαλονίκης.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα