Πως γλίτωσα από τα χέρια του Κύπριου serial killer

Μοντέλο από τη Βουλγαρία περιγράφει όσα έζησε μαζί του

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι έρευνες των κυπριακών Αρχών για τη δράση του 35χρονου λοχαγού της Εθνικής Φρουράς Νίκου Μεταξά, ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε δύο Φιλιππινέζες, την 38χρονη Mary Rose Tiburcio και την 28χρονη Arian Palanas Lozano, ύστερα από σεξουαλικές επαφές που είχε μαζί τους. Μάλιστα, το έργο της αστυνομίας συνδράμουν εμπειρογνώμονες και ειδικοί της Ιντερπόλ και της Σκότλαντ Γιαρντ, οι οποίοι μεταξύ άλλων «ξεσκονίζουν» τις ηλεκτρονικές επαφές του δράστη προκειμένου να διερευνήσουν εάν συνδέεται ή όχι με την εξαφάνιση ακόμη 22 γυναικών από τις Φιλιππίνες και άλλες χώρες. 

Την ίδια ώρα σοκ και ανατριχίλα προκαλεί η αποκάλυψη ενός μοντέλου από τη Βουλγαρία ονόματι Θέα Γκεοργκίεβα ότι στο ίδιο κρεβάτι που ο 35χρονος δολοφόνος έσφαζε τις γυναίκες είχε ξαπλώσει μαζί της λίγες ημέρες πριν από τη σύλληψή του για τα γυρίσματα ενός βιντεοκλίπ. Η Γκεοργκίεβα δήλωσε στην κάμερα του philenews ότι γνώρισε μέσω facebook τον 35χρονο, ο οποίος της συστήθηκε ως φωτογράφος. «Του είχα μιλήσει πρώτη φορά στο facebook πριν από περίπου έναν μήνα και μετά από κάποιες μέρες τον είχα δει. Του έστειλα μήνυμα και του είπα την ιδέα μου για το βίντεο που ήθελα να κάνω» ανέφερε η εκρηκτική Βουλγάρα, η οποία γλίτωσε από τα νύχια του παρανοϊκού «Ορέστη», όπως είναι το ψευδώνυμο που χρησιμοποιούσε ο 35χρονος στη δημοφιλή διαδικτυακή εφαρμογή γνωριμιών Badoo για να «ψαρεύει» ερωτικές συντρόφους. Παράλληλα περιέγραψε τον 35χρονο serial killer της Κύπρου ως ιδιαίτερα ήρεμο άνθρωπο, που δεν μιλούσε πολύ.

Στο μεταξύ σήμερα αναμένεται να ξεκινήσουν και πάλι οι έρευνες στο φρεάτιο του τρόμου, στο Μιτσερό, για τον εντοπισμό και άλλων πτωμάτων, καθώς η επιχείρηση των πυροσβεστών και των ανδρών της ΕΜΑΚ είχε διακοπεί προσωρινά εξαιτίας τεχνικών προβλημάτων που απειλούσαν την ασφάλεια των συνεργείων. Παράλληλα, συνεχίζονται οι έρευνες στο φράγμα Ξυλιάτου, στο οποίο ο Νίκος Μεταξάς ισχυρίστηκε ότι πέταξε το πτώμα της εξάχρονης κόρης της 38χρονης Mary Rose.