Μυστήριο με τον επιζώντα της τραγωδίας στο φαράγγι του Ξυλόκαστρου

Θεωρείται ύποπτος (;) και νοσηλεύεται φρουρούμενοςΜυστήριο καλύπτει την υπόθεση του τραγικού θανάτου του ζευγαριού των Ασιατών και ενός Ελληνα το περασμένο Σάββατο κατά τη διάρκεια καταρρίχησης στο φαράγγι του Αγίου Λουκά, στο Ξυλόκαστρο, κυρίως λόγω των δηλώσεων που έκανε ο 38χρονος εκπαιδευτής, ο οποίος είναι και ο μοναδικός επιζών από το δυστύχημα και εξακολουθεί να νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Νοσοκομείο Κορίνθου, καθώς ίσως να ευθύνεται για το τραγικό περιστατικό.

«Προσπάθησα να τους σώσω. Πλησίασα και άρχισα να κάνω μαλάξεις. Ηταν ο βοηθός μου και μία γυναίκα. Τους έκανα τεχνητή αναπνοή. Ο τρίτος άνδρας είχε παρασυρθεί σε απόσταση» ανέφερε χθες ο άνδρας στις Αρχές, σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1. Σημειώνεται ότι πυροσβέστες που συμμετείχαν στην επιχείρηση διάσωσης είπαν ότι στο φαράγγι υπήρχαν πολλά νερά από χιόνια που έλιωσαν και δεν αποκλείεται το συγκεκριμένο στοιχείο να έπαιξε ρόλο στην τραγωδία.

Παράλληλα, όπως είπε, ο ίδιος έμεινε για περισσότερες από 12 ώρες στο φαράγγι κοντά στο Ξυλόκαστρο περιμένοντας πως θα φτάσει κάποιος για να τον σώσει.

«Είχε παγωνιά. Πολύ δυνατό αέρα που έφερνε πάνω μας το νερό. Δύο φορές έφτασα στον θάνατο. Κρατήθηκα και περίμενα βοήθεια» φέρεται ότι πρόσθεσε. Ο 38χρονος ισχυρίζεται ότι δεν έκανε τις εξορμήσεις αντί χρηματικού αντιτίμου και το μόνο που ζητούσε ήταν χρήματα για τα καύσιμα.
Εν τω μεταξύ, στο φως της δημοσιότητας έχει έρθει ένα βίντεο στο οποίο έχει καταγραφεί η διάσωση του 38χρονου και η ανάσυρση των σορών των τριών ατόμων, με τις εικόνες να είναι πραγματικά συγκλονιστικές. Σημειώνεται ότι οι Αρχές ακόμη δεν έχουν ολοκληρώσει τη δικογραφία για την υπόθεση.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα