Νέος Ιούδας

Μηδενική ανοχή στην (υπό εγκαθέτων) βάναυση συμπεριφορά καθοσιώσεωςΑπό τον
Χαράλαμπο Β. Κατσιβαρδά*

Ενώ βαίνουμε εις την κορύφωση των Αγίων Παθών, της Αγίας και Μεγάλης εβδομάδας, νιώθουμε πραγματικά εσχάτως προδομένοι υπό της ιδίας της κυβερνήσεως, η οποία διαχέει εμπάθεια και μίσος κατά των συστατικών αρμών του έθνους μας.Το ανθελληνικό μένος, ο απηνής διωγμός των Ελλήνων, διά παντός τρόπου, εν τοις πράγμασι αφαίμαξη διά επαχθών φόρων, μη προστασία της κύριας κατοικίας, καλπάζουσα ανεργία, αλλά και διανοητικώς, διά της παραχαράξεως της ιστορικής γνώσης, απαξίωσης της ελληνικής γλώσσας, κατασυκοφάντησης και βεβηλώσεως της ιεράς μνήμης των θυσιασθέντων ηρώων διά την ελευθερία της πατρίδος μας αλλά και η λοιδορία προς την Ορθοδοξία αποτελούν ασφαλώς δοτές αντιλήψεις από τα υπερεθνικά και εξωθεσμικά παράκεντρα εις τα οποία γονυπετώς λογοδοτεί. Απλώς είναι φερέφωνο αλλότριων αντιλήψεων προς διευκόλυνση των ιταμών σχεδίων της παγκοσμιοποίησης, η οποία σκοπεί εις την απώλεια της εθνικής μας ταυτότητας, την αποχριστιανοποίηση της Ελλάδος και την καθολική πτωχοποίηση των πολιτών, οι οποίοι θα επιβιώνουν αποκλειστικά εκ των χορηγουμένων επιδομάτων, άνευ ουδενός οράματος και προοπτικής εξέλιξης και προόδου.

Οι αρειμάνιοι ανθέλληνες της κυβερνήσεως ποδηγετούν λυσσωδώς την αγελαία διανοητικώς λοβοτομημένη μάζα, η οποία επί μισό αιώνα έχει γαλουχηθεί με τη συνθηματολογική ρητορική μιας αριστερεπωνύμου φενάκης, προς τον εθνομηδενισμό και προς τον σιδηρούν ολοκληρωτισμό της παγκοσμιοποιήσεως αλλά και της εξάρσεως του Ισλάμ. Η αναλγησία προς την ανθρώπινη ζωή, εκ μέρους της κυβερνήσεως, αποδεικνύει τη στυγνά σταλινική προέλευσή της. Σέβεται, στέργει και μνημονεύει επιλεκτικά όποιον είναι κυβερνητικός, ήτοι τους ημετέρους, είτε στα δικαστήρια είτε τους οικονομικά ασθενείς, ή θύματα βίας, τα αντίστοιχα δε πρόσωπα, θύματα των αυτών ακριβώς περιστάσεων της κοινωνίας μας, της είναι παντελώς αδιάφορα, ακριβώς διότι δεν είναι αριστεροί.

Η προκρούστεια αυτή ολοκληρωτική αντίληψη διαχέεται σε όλες τις εκφάνσεις της στάσεως της κυβερνήσεως. Το σκεπτικό αυτό είναι: ας πεθάνουν όλοι και καλώς να πράξουν, διότι είναι μη ΣΥΡΙΖΑ, άρα φασίστες, μη άνθρωποι. Τη νοοτροπία αυτήν την ψηλαφούμε στην καθημερινότητά μας, καθώς εις τόσες δολοφονίες Ελλήνων από εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου ή εις τους ήρωες πεσόντες κατά την εύορκη εκτέλεση του καθήκοντός των, υπέρ της κοινωνίας και της πατρίδος, αστυνομικών, στρατιωτικών, δεν επιδεικνύεται καμία ευαισθησία. Ο ρατσισμός και το μίσος εις βάρος των Ελλήνων είναι έκδηλα και σαφή. Φρονώ ότι η μισανθρωπία και η μισαλλοδοξία των είναι συστατικό στοιχείο της αντιδημοκρατικής κυβέρνησης, η οποία ουχ ήττον βία χρησιμοποιεί εκ των εντεταλμένων ταγμάτων εφόδου ιδεολογικά απροσδιόριστων «γκρουπούσκουλων», τα οποία εξουδετερώνουν απηνώς τους αντιφρονούντες, επιβάλλοντας αυθαίρετα ένα ερυθρό «απαρτχάιντ».

Εν κατακλείδι ερανίζομαι το εξής: «Πλανάσθε μη ειδότες τα γραφάς μηδέ την δύναμη του Θεού», ήτοι δέον όπως γρηγορούμε καθ’ οιονδήποτε τρόπο, εναποθέτοντας την ελπίδα μας στην εξανάσταση του Κυρίου μας, περιθωριοποιώντας τους ανά την Ιστορία Ιούδες, οι οποίοι αδίστακτα και ανενδοίαστα απεμπολούν κάθε ψήγμα ανθρώπινης αξιοπρέπειας, καταφρονώντας τον ανθρώπινο πόνο, χάριν τριάκοντα αργυρίων. Εφεξής επιβάλλεται να επιδείξουμε μηδενική ανοχή στην υπό εγκαθέτων βάναυση συμπεριφορά καθοσιώσεως.

*Δικηγόρος

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα