Ούτε συγγνώμη από τον ξεροκέφαλο Πολάκη για την επίθεση σε Κυμπουρόπουλο

Νέες προκλήσεις (αντί για συγγνώμη) του Κρητικού που αντεπιτέθηκε και για τις εσωκομματικές βολέςΑμετανόητος και ξεροκέφαλος παραμένει ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος, με τις πλάτες του πρωθυπουργού που τον κάλυψε πλήρως, αντί να ζητήσει συγγνώμη, συνεχίζει να προκαλεί, επιτιθέμενος σε όλους, ακόμη και στους ίδιους τους «συντρόφους» του. 

Παρά τη γενική κατακραυγή, ο αμετροεπής αναπληρωτής υπουργός επανήλθε μέσω του προσφιλούς του facebook, κάνοντας νέες προκλητικές αναρτήσεις. Σε μία εξ αυτών, επιστρέφοντας επί της ουσίας τις εσωκομματικές βολές, εξηγεί αναλυτικά τι είναι για αυτόν «ηθικό πλεονέκτημα», απαντώντας εμμέσως πλην σαφώς στον Νίκο Φίλη, ο οποίος είπε ότι η επίθεση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας κατά του Στέλιου Κυμπουρόπουλου δεν συνάδει με το ήθος της Αριστεράς.

Στην ίδια ανάρτηση, μάλιστα, ο αλαζόνας υπουργός υπερηφανεύεται για το πόσο τίμιος είναι, για το ότι δεν χρωστά χάρες και ότι προστατεύει τους αδυνάμους.

Νωρίτερα, με έτερη -ομολογουμένως ασυνάρτητη- ανάρτηση, την οποία ξεκινά με το γνωστό μάγκικο ύφος του, γράφοντας «με λίγα λόγια, παλικάρια», υποστηρίζει ότι ουδέποτε επιτέθηκε στον υποψήφιο ευρωβουλευτή της Ν.Δ. Στέλιο Κυμπουρόπουλο, αλλά ότι εκείνο που είπε ήταν πόσο μεγάλη αξία έχει η… αριστερή αντίληψη του κοινωνικού κράτους.

Προφανώς, ο κ. Πολάκης ξέχασε ότι, στην προσπάθειά του να κριτικάρει όσους στηλίτευσαν όσα έγραψε, έφτασε στο σημείο να υποστηρίξει δημόσια ότι «ο κύριος Κυμπουρόπουλος προσβάλλει τα ΑμεΑ, όχι εγώ»! Ο ίδιος, πάντως, επαναλαμβάνει τον ισχυρισμό που χρησιμοποίησε και ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Βουλής, ότι το θέμα διογκώθηκε από τη Ν.Δ. με σκοπό να… γλιτώσει από το περιβόητο ντιμπέιτ Τσίπρα – Μητσοτάκη.

Την ίδια ώρα, ο αδιόρθωτος υπουργός στρέφεται εκ νέου κατά των ΜΜΕ, λέγοντας ότι προσπαθούν με το θέμα που ξέσπασε να καλύψουν τη «φυγή του Μητσοτάκη στην πρόκληση του Τσίπρα για τηλεοπτική αναμέτρηση», ενώ επιτίθεται και στον Ιατρικό Σύλλογο -και προσωπικά στον Γιώργο Πατούλη-, ο οποίος νωρίτερα ανακοίνωσε ότι θα κινήσει αυτεπάγγελτη πειθαρχική διαδικασία εναντίον του.

Αντί συγγνώμης, μαγκιά…

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα