Καθυστερημένη απάντηση Παππά στον Μαρινάκη

Επιβεβαίωσε τον Καμμένο, διέψευσε για ΚαλογρίτσαΜε καθυστέρηση ημερών και αφού προκλήθηκε πολιτική θύελλα θυμήθηκε ο Νίκος Παππάς να απαντήσει, με σκληρή γλώσσα, στις καταγγελίες του Βαγγέλη Μαρινάκη ότι ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής και ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησαν από τον επιχειρηματία να δανείσει χρήματα στον Χρήστο Καλογρίτσα προκειμένου αυτός να εξασφαλίσει τηλεοπτική άδεια. «Προφανώς και δεν έγινε ποτέ αυτό» υποστήριξε ο κ. Παππάς στη νυχτερινή εκπομπή της ΕΡΤ, ενώ επιτέθηκε στον Βαγγέλη Μαρινάκη: «Δικαιούται να λέει όποια ανακρίβεια θέλει. Είναι ένας υπόδικος, έχει δίκη για τα στημένα στο ποδόσφαιρο και διώκεται για τη μεγαλύτερη υπόθεση ναρκωτικών στην Ελλάδα και το τελευταίο του καταφύγιο είναι το κουτσομπολιό». Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής είπε επίσης πως από τον διαγωνισμό δεν ευνοήθηκε κανείς. 

«Οταν ο Καλογρίτσας φάνηκε ότι δεν είχε τα χρήματα αποκλείστηκε το επόμενο δευτερόλεπτο και ήρθε ο επόμενος, ο κ. Σαββίδης. Ο Καλογρίτσας είναι συνέταιρος του κ. Θεοδωρικάκου, οπότε αν έχει απορίες ο κ. Μαρινάκης ας ρωτήσει τον κ. Μητσοτάκη για τον συνεργάτη του» είπε ο κ. Παππάς. Χωρίς να λέει γιατί καθυστέρησε να απαντήσει στις καταγγελίες του επιχειρηματία, ο κ. Παππάς δεν διέψευσε τους ισχυρισμούς του Πάνου Καμμένου, ότι ζήτησε δηλαδή ο κ. Μαρινάκης την ανταλλαγή του ΔΟΛ με την απομάκρυνση των ΑΝ.ΕΛ. από την κυβέρνηση. «Οταν κορυφώθηκε η κόντρα με τον Πάνο Καμμένο, λόγω της κατάθεσης Γιαννουσάκη, εκεί είχαμε ακραία πολεμική που κρατάει μέχρι τώρα. Και αυτό που είπε ο κ. Καμμένος, ότι ο κ. Μαρινάκης προσέφερε την ανταλλαγή του τύπου “σας δίνω τον ΔΟΛ για να διώξετε τον Καμμένο από την κυβέρνηση”, δεν θα το διαψεύσω» ανέφερε.

Για το θέμα Πετσίτη, πάντως, ο κ. Παππάς δεν έδωσε πειστικές απαντήσεις. «Ηταν κοντά μας για ένα διάστημα, πήρε τη δική του πορεία με τις δικές του επιλογές. Το πιο εύκολο θα ήταν να πάρει υπουργική θέση που ποτέ δεν πήρε» είπε, προσθέτοντας ότι «εδώ μιλάμε για μια υπόθεση που δεν αφορά δημόσιο χρήμα» και απέδωσε την υπόθεση σε «κατασκεύασμα της αντιπολίτευσης».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα