Φλωρινιώτης: Είμαι ειδικός στον… πολιτισμό

Ο Ψωμιάδης σε εν πλω συνάντηση με τα ΜΜΕ δήλωσε ότι θα επικρατήσει στη ΘεσσαλονίκηΒέβαιος ότι η παράταξή του «Συμμαχία πολιτών» θα διοικήσει την επόμενη ημέρα τον Δήμο Θεσσαλονίκης και πως ο ίδιος θα είναι η έκπληξη των αυτοδιοικητικών εκλογών εμφανίστηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης σε συνάντηση που είχε με δημοσιογράφους. Μόνο που η συνάντηση δεν έγινε στη στεριά αλλά στη… θάλασσα, αφού ο κ. Ψωμιάδης ανέπτυξε τα σχέδιά του για την πόλη σε εν πλω συνάντηση που είχε με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, όπου και αποκάλυψε ότι έχει «κλείσει» το ψηφοδέλτιό του.

Ο κ. Ψωμιάδης τόνισε ότι όταν γίνει δήμαρχος θα επιχειρήσει να ενώσει τη διχασμένη, όπως είπε, κοινωνία και πως θα ανεβάσει στο δημαρχείο της πόλης το σύμβολο της Βεργίνας.
Αναφορικά με τις δικαστικές εκκρεμότητές του δήλωσε: «Στις «23 Σεπτεμβρίου είναι το τελευταίο δικαστήριο με τα “45άρια”. Εχουν έρθει έγγραφα από το Ελεγκτικό Συνέδριο έπειτα από έλεγχο έξι μηνών, διαπιστώσαμε ότι όλα τα έργα ήταν νόμιμα, ούτε έργα-φαντάσματα, ούτε ένα ευρώ ζημιά».

Την ίδια ώρα, τα αυτοδιοικητικά «νερά» της πόλης ταράζει η υποψηφιότητα του Γιάννη Φλωρινιώτη με τον συνδυασμό του κ. Ψωμιάδη. Ο γνωστός τραγουδιστής σε δηλώσεις του στον Σκάι σημείωσε ότι ο κ. Ψωμιάδης είναι ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας. Μιλώντας για τη Θεσσαλονίκη είπε «εκεί πρωτοέκλαψα, εκεί πρωτοερωτεύτηκα, μέσα σε 10 χρόνια έζησα πολλά πράγματα. Οποτε πάω λέω “αχ”, αλλάζει η ψυχολογία μου». Νωρίτερα, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Real FM 107,1, ο κ. Φλωρινιώτης εξέφρασε την επιθυμία να αναλάβει τον τομέα του πολιτισμού, εφόσον εκλεγεί.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα