Ζητεί αποφυλάκιση η δικηγόρος με τα γλυκόλογα στον Λεκοτσάι

Αίτημα αποφυλάκισης αναμένεται να καταθέσει μετά την Πρωτομαγιά η δικηγόρος Χρυσούλα Κιουμουρτζή……η οποία πιάστηκε να ανταλλάσσει… ερωτόλογα με τον φερόμενο ως αρχηγό της «μαφίας του Κορυδαλλού» και πελάτη της Κλοντιάν Λεκοτσάι.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε η αδερφή της, η 45χρονη δικηγόρος φέρεται ότι αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, τα οποία επιβάλλουν την επιστροφή της στην εργασία της. «Είναι σε δεινή οικονομική κατάσταση. Αν δεν εργαστεί, κινδυνεύει να χάσει το σπίτι της. Κινδυνεύει να χάσει το δικηγορικό της γραφείο» ανέφερε στο Star η αδελφή της Χρυσούλας Κιουμουρτζή, η οποία κατέθεσε στον ανακριτή. Η δικηγόρος μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό και υποστήριξε ότι το μόνο που μπορούν να της προσάψουν είναι ότι άσκησε το δικηγορικό της λειτούργημα.

Ωστόσο, οι απομαγνητοφωνημένοι διάλογοι με τον Λεκοτσάι «καίνε» τη δικηγόρο. Χαρακτηριστική είναι η συνομιλία που είχε μαζί του, στην οποία η 45χρονη ακούγεται να τον πιέζει να ορκιστεί ότι εκείνη θα είναι για πάντα η συνήγορός του! Σε άλλον διάλογο τον χαρακτηρίζει «καλό παιδί»:
Δικηγόρος: Είσαι ο καλύτερος άνθρωπος. Ακουσέ με, αφού είσαι το καλύτερο παιδί και το ξέρω. Ασε με να ξέρω εγώ ότι είσαι ο καλύτερος. Γιατί λες μ@@@@@ από το τηλέφωνο; Θέλεις να δικαστούμε για τα λόγια; Να δικαστούμε. Γιατί, απ’ ό,τι κατάλαβα, εσύ δικάζεσαι και κατηγορείσαι συνέχεια για τα λόγια. Ηθικός αυτουργός γι’ αυτό, ηθικός αυτουργός για το άλλο, ηθικός αυτουργός για εκείνο. Είσαι, επιτέλους, καταδικασμένος για κάτι που έκανες με τα χέρια σου;
Αλβανός κακοποιός: Οχι.
Δικηγόρος: Δηλαδή, θα τρελαθούμε, είσαι με τα λόγια μέσα, το κατάλαβες;

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα