Επανεμφάνιση Σαμαρά με «γραμμή» στον Κυριάκο για τις ευρωεκλογές!

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες, ο Μεσσήνιος μοιάζει να δίνει «γραμμή» στον Κυριάκο, εν όψει των ευρωεκλογώνΕπανεμφανίστηκε ο Αντώνης Σαμαράς, με σαφή διάθεση να ποδηγετήσει πολιτικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη, δίνοντας «γραμμή» εν όψει των εκλογών και διεκδικώντας από τον πρόεδρο της Ν.Δ. την πατρότητα της «γραμμής» περί δημοψηφισματικού χαρακτήρα των ευρωεκλογών. Ο πρώην πρωθυπουργός το Μεγάλο Σάββατο, με αφορμή τις ευχές για την Ανάσταση και το Πάσχα, δεν παρέλειψε να τονίσει ότι «οι ευρωεκλογές είναι το μεγάλο προεόρτιο των εθνικών εκλογών, μέσα από τις οποίες η Ελλάδα θα γυρίσει σελίδα», υπογραμμίζοντας ότι «η Ν.Δ. θα κερδίσει, γιατί το έχει ανάγκη η Ελλάδα».

Ο κ. Σαμαράς, που βρέθηκε αρχικά στην Καλαμάτα και εν συνεχεία μετέβη στο Ναύπλιο, την ιδιαίτερη πατρίδα της συζύγου του Γεωργίας, συναντήθηκε με κομματικά στελέχη της Ν.Δ. και υποψηφίους στις εκλογές της Αυτοδιοίκησης. Στη δήλωσή του, μάλιστα, υπογράμμισε ότι πρώτο κριτήριο στις εκλογές του Μαΐου είναι η «πατρίδα» και όχι τα «πρόσωπα», ενώ εξέφρασε άλλη μια φορά δημοσίως τη στήριξή του στον «γαλάζιο» υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου και νυν δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα.

Την πόρτα

Πάντως, η παρέμβαση Σαμαρά είναι η δεύτερη σε διάστημα ενός μηνός, καθώς με αντίστοιχου περιεχομένου δήλωση στα τέλη Μαρτίου είχε ζητήσει ψήφο υπέρ της Ν.Δ. στις ευρωεκλογές, με τη φράση «δείξτε τους την πόρτα», αναφερόμενος στους κυβερνώντες του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Μεσσήνιος πολιτικός επανεμφανίζεται σε μια στιγμή κατά την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας προβάλλουν όλο και πιο έντονα το σύνθημα «Ο λαός δεν ξεχνά Βενιζέλο – Σαμαρά» και ουσιαστικά δίνει υπόσταση στην πολεμική και στις κατηγορίες της κυβερνητικής παράταξης, που πολλάκις αντιμετωπίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως πολιτικό όμηρο της «ομάδας Σαμαρά».

Αξίζει να σημειωθεί ότι προ ημερών ο Ευάγγελος Βενιζέλος δήλωσε πως είναι κολακευτικό το σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ εν όψει των εκλογών, καθώς ο ίδιος δεν θέλει να αποποιηθεί την κληρονομιά της κυβερνητικής συνεργασίας Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ υπό τον Αντώνη Σαμαρά.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα