Πτώματα σε βαλίτσες στον πάτο της λίμνης

Ανασύρονται θύματα του 35χρονου serial killerΣε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των κυπριακών Αρχών για τις δολοφονίες τουλάχιστον πέντε γυναικών και δύο ανήλικων κοριτσιών από τον 35χρονο ίλαρχο Νίκο Μεταξά.

Την Κυριακή του Πάσχα η Πυροσβεστική με τη χρήση ρομποτικής κάμερας ανέσυρε από την Κόκκινη Λίμνη, κοντά στο μεταλλείο Μιτσερού, τη μία από τις δύο βαλίτσες που εντοπίστηκαν στον βυθό, η οποία έκρυβε το πτώμα ενός εκ των θυμάτων τοποθετημένο σε εμβρυακή στάση, καθώς και μία πλάκα τσιμέντου που είχε τοποθετήσει ο 35χρονος, θέλοντας να κρατήσει για πάντα στον πάτο της λίμνης το ένοχο μυστικό του. 

Μέχρι στιγμής δεν έχει ταυτοποιηθεί η σορός της γυναίκας που εντοπίστηκε στη βαλίτσα, ενώ εντός της ημέρας θα διενεργηθεί και νέα νεκροτομή. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, πιθανότατα πρόκειται για την 36χρονη Ρουμάνα, η οποία δολοφονήθηκε μαζί με την 8χρονη κόρη της.

Χθες, η μειωμένη διαύγεια του νερού στην Κόκκινη Λίμνη είχε ως αποτέλεσμα να αποβούν άκαρπες οι έρευνες των Αρχών, που, μετά τις υποδείξεις του serial killer, αναζητούν ακόμη δύο βαλίτσες. Τα θύματα που φέρεται ότι κατέληξαν στα θολά νερά της λίμνης, σύμφωνα με τον δράστη, είναι η Livia Florentina Bunea από τη Ρουμανία, η οποία είχε εξαφανιστεί τον Σεπτέμβριο του 2016, και η 8χρονη κόρη της Elena Natalia Bunea, αλλά και η 29χρονη Maricar Valdez Arquila από τις Φιλιππίνες.

Την ίδια ώρα, άκαρπες ήταν και οι έρευνες στο Ξυλιάτο, όπου ο 35χρονος δράστης υπέδειξε το σημείο όπου πέταξε τη σορό της 6χρονης Sierra, κόρης της Marry Rose Tiburcio, του πρώτου θύματος που εντοπίστηκε από τις Αρχές. O δύτης που επιχείρησε χθες με τη χρήση σκαφάνδρου δεν κατάφερε να εντοπίσει τη σορό του αδικοχαμένου κοριτσιού, που, όπως και η 8χρονη Elena, είχε την ατυχία να είναι αυτόπτης μάρτυρας στη δολοφονία της μητέρας της. Αυτός, άλλωστε, φέρεται ότι ήταν ο λόγος που ο 35χρονος μανιακός δολοφόνος αποφάσισε να εξασφαλίσει τη σιωπή τους, σκοτώνοντάς τις.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα