Η βαλλιστική «κάρφωσε» τον δράστη στις Θεσπιές

Συνελήφθη ο 54χρονος από το πιστόλι του οποίου τραυματίστηκε το κοριτσάκι που δίνει μάχη για τη ζωή του στη ΜΕΘΚάθε λεπτό που περνά είναι κέρδος για την 8χρονη Αλεξία που δίνει πραγματική μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Την ίδια ώρα, οι τραγικοί γονείς του παιδιού, που χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα στο χωριό Θεσπιές ανήμερα το Πάσχα, προσεύχονται για ένα θαύμα. Τόσο η μητέρα όσο και ο πατέρας της μένουν έξω από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», όπου η μικρή παραμένει διασωληνωμένη σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση.

Οι γονείς έχουν κάνει τάμα στον Ταξιάρχη στην Ιερά Μονή του Μανταμάδου στη Λέσβο, ζητώντας του να κρατήσει στη ζωή το παιδί τους, ενώ ο αρχιμανδρίτης αδελφός του πατέρα της Αλεξίας μετέφερε τα ιερά λείψανα του οσίου Ιωάννου του Ρώσου στο νοσοκομείο όπου το παιδί αγωνίζεται για να ζήσει.

Την ίδια στιγμή, για τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Λιβαδειάς ήταν θέμα χρόνου να συλλάβουν τον ανόητο «πιστολέρο».

Ερευνα

Η ενδελεχής έρευνα που έκαναν στην περιοχή τούς οδήγησε χθες στον 54χρονο ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων, κάτοικο δυτικών προαστίων της Αθήνας.

Ο 54χρονος γλεντούσε το Πάσχα στο διπλανό χωριό, πυροβολώντας στον αέρα με ένα 38άρι περίστροφο που κατείχε παράνομα. Οταν έγινε το κακό, συγγενικά του πρόσωπα πήραν το πιστόλι, το μετέφεραν στο σπίτι του στην Αθήνα και το έκρυψαν.

Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί επικέντρωσαν τις έρευνές τους στο συγκεκριμένο σπίτι, αλλά ο 54χρονος και όσοι συμμετείχαν στο γλέντι υποστήριξαν πως πυροβολούσαν με κυνηγετικές καραμπίνες. Οι αστυνομικοί, με εντολή εισαγγελέα, έκαναν κατ’ οίκον έρευνα και ανακάλυψαν τους κάλυκες από το περίστροφο «φυτεμένους» σε μια γλάστρα. 

Αμέσως πήγαν στην Αθήνα, βρήκαν το όπλο που ήταν κρυμμένο κάτω από τον καυστήρα και συνέλαβαν τον 54χρονο. Η βαλλιστική εξέταση έδειξε πως αυτό ήταν το όπλο που τραυμάτισε την 8χρονη. 

«Οταν έμαθα για τον τραυματισμό του παιδιού, συγκλονίστηκα και τρομοκρατήθηκα. Δεν ήξερα αν ήταν από τους δικούς μου πυροβολισμούς. Εδωσα το όπλο σε κάποιους φίλους και το μετέφεραν στην Αθήνα για να το κρύψουν στο σπίτι μου. Εβλεπα ειδήσεις για να ενημερώνομαι για την πορεία της υγείας του παιδιού και είχα πρόθεση να παραδοθώ» φέρεται ότι ισχυρίστηκε στην προανακριτική απολογία του.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα