Θα σας δώσουμε και… κότερα!

Σωσίβιο στο Ζάππειο μετά το κότερο! 
Φιέστα Τσίπρα με φιλολαϊκά μέτρα, σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να κάνει να ξεχαστούν οι χλιδάτες διακοπές τουΝα αλλάξει εσπευσμένα την πολιτική ατζέντα προσπάθησε ο Αλέξης Τσίπρας, με μια προεκλογική φιέστα που στήθηκε άρον άρον χθες στο Ζάππειο για τον σκοπό αυτό. Οι ανακοινώσεις έγιναν υπό το κράτος της αγωνίας να αντιστρέψει τις εις βάρος του αρνητικές εντυπώσεις μετά τον σάλο που ξέσπασε από την αποκάλυψη ότι μερικές μέρες μετά με τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι βρισκόταν στη θαλαμηγό του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου. 

Η αποκάλυψη για τις πολυτελείς διακοπές του κ. Τσίπρα, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, έχει προκαλέσει αναταραχή στο κυβερνητικό στρατόπεδο, καθώς -εκτός από την πρόκληση προς τα λαϊκά στρώματα- τινάζεται στον αέρα το βασικό επιχείρημα του πρωθυπουργού περί ηθικού πλεονεκτήματος της Αριστεράς, σε μια κρίσιμη χρονική συγκυρία κατά την οποία προσπαθεί να πείσει ότι μάχεται τις εγχώριες ελίτ χάριν των συμφερόντων των πολλών. Υπό αυτό το βάρος ο κ. Τσίπρας έκανε ακόμη ένα επικοινωνιακό σόου, επιδιώκοντας παράλληλα να παγιδεύσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη 24 ώρες πριν από τη σημερινή μονομαχία στη Βουλή, με αφορμή την πρόταση μομφής της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατά του Παύλου Πολάκη, που από το Μέγαρο Μαξίμου μετατράπηκε σε ψήφο εμπιστοσύνης συνολικά για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και το προεκλογικό της πρόγραμμα.

Υποτονικός

Σε μπλε φόντο και με το μότο «Ηρθε η ώρα των πολλών» ο μάλλον υποτονικός κ. Τσίπρας στην εισήγησή του κατά τη συνέντευξη Τύπου επιχείρησε να φέρει την μπάλα στο πεδίο της οικονομίας, έχοντας συμπρωταγωνιστές εκ δεξιών και εξ ευωνύμων τους Ευκλείδη Τσακαλώτο, Γιάννη Δραγασάκη, Εφη Αχτσιόγλου και Δημήτρη Τζανακόπουλο. 

Ο πρωθυπουργός εξήγγειλε επαναφορά της 13ης σύνταξης και μόνιμα μέτρα ελάφρυνσης, δημιουργώντας την εντύπωση ότι η χώρα με την επίτευξη υπερπλεονασμάτων άνω του 3,5% του ΑΕΠ και τη δημιουργία νέου δημοσιονομικού χώρου οδηγείται στον δρόμο της επιστροφής στην «κανονικότητα», προκειμένου να εξωραΐσει τα νεοφιλελεύθερα μέτρα που συμπεριλαμβάνονται στο τρίτο Μνημόνιο και εφαρμόζει κατά γράμμα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. 

«Ηρθε η ώρα οι θυσίες του ελληνικού λαού να δικαιωθούν. Να αποδώσουν καρπούς οι κόποι όσων έβαλαν πλάτη στα χρόνια της κρίσης» είπε προαναγγέλλοντας καλύτερες μέρες μέσα από τη μείωση των πλεονασμάτων. «Αυτούς τους κόπους δεν σκοπεύουμε να τους ξοδέψουμε αλόγιστα, αλλά σκοπεύουμε να τους επενδύσουμε στο μέλλον του ελληνικού λαού, στο μέλλον της ελληνικής οικονομίας» συμπλήρωσε.

Διαβάστε επίσης: 

► Τα δίνει όλα με 13η σύνταξη και «εκπτώσεις» στα τρόφιμα
► «Μήνυμα» της Κομισιόν για διατήρηση του αφορολογήτου
► «Πλάτες» από τον Μοσκοβισί: Δεν χρειάζεται να παρεμβαίνουμε στις αποφάσεις σας
► Συνεχίζεται ο σάλος για τον «σκαφάτο» Τσίπρα!
► «Δεν είναι λαϊκισμός αλλά… σχέδιο»
► «Ομοβροντία» από τα κόμματα της αντιπολίτευσης για τα ψηφοθηρικά μέτρα

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα