«Ομοβροντία» από τα κόμματα της αντιπολίτευσης για τα ψηφοθηρικά μέτρα

Πειραιώς: Αναγκάζεται να υιοθετήσει μεμονωμένες δεσμεύσεις μαςΜε τις εκλογές συνδέουν τις εξαγγελίες Τσίπρα τα κόμματα της αντιπολίτευσης και σε καμία περίπτωση -όπως λένε- δεν μπορούν να συγκριθούν με τις τεράστιες οικονομικές απώλειες των πολιτών κατά τα προηγούμενα χρόνια. 

«Ο Αλέξης Τσίπρας επί τέσσερα χρόνια διέλυσε την οικονομία και τη μεσαία τάξη με την υπερφορολόγηση που ήταν δική του επιλογή» ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Ν.Δ. και συνέχισε: «Τώρα, λίγες μέρες πριν από τις εκλογές της 26ης Μαΐου που γνωρίζει ότι θα χάσει, αναγκάζεται να υιοθετήσει μεμονωμένες δεσμεύσεις της Ν.Δ. για την αυτονόητη ανάγκη να μειωθεί η φορολογία. Προφανώς αυτές είναι καλοδεχούμενες, ακόμη και αν επί της ουσίας φέρνει για προφανείς λόγους την άνοιξη τα επιδόματα που έδινε τα Χριστούγεννα». Σε ό,τι αφορά τις υποσχέσεις του για το 2020, σύμφωνα με την Πειραιώς, «είναι ανάξιες σχολιασμού, αφού όλοι γνωρίζουν ότι σε λίγους μήνες ο κ. Τσίπρας δεν θα είναι πλέον πρωθυπουργός». 

Το Κίνημα Αλλαγής κατήγγειλε τον κ. Τσίπρα ότι «ουσιαστικά ξεκίνησε προεκλογικό αγώνα για τις εθνικές εκλογές με ψηφοθηρικά μέτρα. Οι πολίτες χρειάζονται και το τελευταίο ευρώ που τους επιστρέφει, αλλά δεν τρώνε κουτόχορτο. Η απόγνωση και ο πανικός τον οδηγούν. Κύριε Τσίπρα, στο Ζάππειο μας τα ‘παν κι άλλοι. Για να μην ξεχνιόμαστε, 10 πήρε, 1 επιστρέφει». 

Η Ενωση Κεντρώων ανέφερε: «Ο πρωθυπουργός, αφού με τις πολιτικές του “ξεζούμισε” επί τέσσερα χρόνια τους πολίτες, τώρα επιστρέφει ψιχία των απολεσθέντων εισοδημάτων. Ο λαός δεν θέλει ελεημοσύνες, αλλά αξιοπρεπή διαβίωση… Η Ενωση Κεντρώων καλεί τον κόσμο να ξυπνήσει και να μην τρώει κουτόχορτο του ΣΥΡΙΖΑ και της Ν.Δ.». 

Το ΚΚΕ δήλωσε: «Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, αφού γονάτισε για τέσσερα χρόνια το λαό με τα μέτρα τριών μνημονίων, αφού διατήρησε και διατηρεί στο ακέραιο όλους τους εφαρμοστικούς αντιλαϊκούς νόμους, αφού δέσμευσε ως το 2060 τη χώρα με ματωμένα υπερπλεονάσματα, μεγαλύτερα και από αυτά που ζητούσαν οι δανειστές, καταφεύγει τώρα προεκλογικά, για ευνόητους λόγους, στη γνωστή τακτική “σου κλέβω 10 και σου επιστρέφω 1”».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα