αγόρευση συναθροίσεων στην Ομόνοια για τον τελικό

Από σήμερα έως την ΚυριακήΤις συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας και ειδικότερα περιμετρικά της πλατείας Ομονοίας απαγορεύει από σήμερα έως και την Κυριακή με απόφασή της η ΓΑΔΑ, για λόγους ασφαλείας, λόγω του τελικού αγώνα ποδοσφαίρου για το Κύπελλο Ελλάδος μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, που θα γίνει το Σάββατο, στις 20.30 το βράδυ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΓΑΔΑ, η απαγόρευση θα ισχύσει από τις 18.00 σήμερα το απόγευμα έως τις 6 το πρωί της Κυριακής και σε αυτήν περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων οι οδοί Μάρνη, Καρόλου, η πλατεία Ομονοίας, οι Σταδίου, Εμμ. Μπενάκη, Ακαδημίας, η πλατεία Κάνιγγος και η Χαλκοκονδύλη.

Οι οδοί

Πιο αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει πως «δεν θα επιτραπεί για λόγους δημόσιας ασφάλειας κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση κατά το χρονικό διάστημα από 18.00 ώρα της Πέμπτης 09-05-2019 μέχρι και 06.00 ώρα της Κυριακής 12-05-2019, στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς: Μάρνη (από τη συμβολή της με την οδό 28ης Οκτωβρίου) – συνέχεια Καρόλου – πλατεία Καραϊσκάκη – Αχιλλέως – αριστερά Κολωνού – αριστερά Π. Τσαλδάρη (Πειραιώς) – πλατεία Ομονοίας – Σταδίου – αριστερά Εμμ. Μπενάκη – δεξιά Ακαδημίας – αριστερά Ζωοδόχου Πηγής – αριστερά Ανδρέα Μεταξά – αριστερά Εμμ. Μπενάκη – δεξιά Σόλωνος – αριστερά Θεμιστοκλέους – δεξιά Ακαδημίας – πλατεία Κάνιγγος – Χαλκοκονδύλη – δεξιά 28ης Οκτωβρίου (μέχρι τη συμβολή με Μάρνη)».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα