Νέο θύμα ο «Κάβουρας» στον πόλεμο της μαφίας

Γάζωσαν με καλάσνικοφ 52χρονο που είχε φύγει από την Αθήνα και κρυβόταν στην ΚεφαλλονιάΩς ένα ακόμη επεισόδιο στον ακήρυχτο πόλεμο των νονών της νύχτας, που ξεκίνησε μετά τη δολοφονία του Βασίλη Στεφανάκου στο Χαϊδάρι το 2018, αντιμετωπίζει η ΕΛ.ΑΣ. τη δολοφονία του 52χρονου Π.Σ. στα Ταμπούρια του Πειραιά, το βράδυ της Τρίτης. 

Τους τελευταίους μήνες ο άνδρας, ο οποίος ήταν γνωστός στον κόσμο των συμμοριών της νύχτας ως «Παναγής» ή «Κάβουρας», είχε φύγει από την Αθήνα, καθώς φοβόταν για τη ζωή του και είχε βρει καταφύγιο στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κεφαλλονιά.

Πιστεύοντας ότι το όνομά του είχε ξεχαστεί, επέστρεψε πριν από δυο ημέρες στον Πειραιά, όπου φιλοξενούνταν κάτω από άκρα μυστικότητα σε συγγενικό σπίτι στην οδό Κατσαντώνη. Ομως, κάποιοι το έμαθαν και έστησαν καρτέρι κοντά στην πολυκατοικία. Μόλις κλείδωσε τη μηχανή του και κατευθύνθηκε ανυποψίαστος προς την πόρτα της πολυκατοικίας, πέρασε δίπλα του ένα αυτοκίνητο και ο συνεπιβάτης τον «γάζωσε» με μια ριπή από καλάσνικοφ, με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός στο κεφαλόσκαλο!

Στη συνέχεια, οι εκτελεστές έφυγαν και περίπου 500 μέτρα μακριά από το σημείο της δολοφονίας έκαψαν το αυτοκίνητο το οποίο είχαν κλέψει πριν από δύο μήνες από το Χαλάνδρι και διέφυγαν με μηχανή μεγάλου κυβισμού.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 52χρονος βρέθηκε στο στόχαστρο, καθώς το 2010, την ώρα που πήγαινε το ανήλικο παιδί του στο σχολείο του στο Αιγάλεω, δέχθηκε απανωτούς πυροβολισμούς, ενώ το όχημά του ήταν σταματημένο στο φανάρι. Παρά τον σοβαρό τραυματισμό του, κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Εκείνη την εποχή είχε ακουστεί ότι ήθελαν να τον βγάλουν από τη μέση άλλοι νονοί, με συμφέροντα στη νύχτα του Πειραιά. Μάλιστα, στα στέκια του υποκόσμου, η απόπειρα δολοφονίας του είχε χαρακτηριστεί αισχρή, καθώς έγινε μπροστά στα μάτια του παιδιού του, παραβιάζοντας έτσι τους άγραφους κανόνες του υποκόσμου.

Τα τελευταία χρόνια, ο «Παναγής» είχε συνδεθεί με ένα «βαρύ» όνομα της νύχτας, το οποίο άγνωστοι είχαν προσπαθήσει να εκτελέσουν το 2018 στην Ακτή Κονδύλη, στον Πειραιά. Είχε προηγηθεί η δολοφονία της φίλης του, η οποία ήταν γνωστή ως «Bella mafia». Επίσης, το όνομά του είχε ακουστεί στην Ασφάλεια για δύο δολοφονίες νονών της νύχτας που είχαν γίνει το 2018 στο πλαίσιο του ξεκαθαρίσματος λογαριασμών που ακολούθησε τη δολοφονία του Βασίλη Στεφανάκου.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα