Ισχυρισμοί-σοκ: «Ο Μάριος ζει σε Ολλανδία ή Αμερική»

Νέα σενάρια… επιστημονικής φαντασίας επιστράτευσε στην απολογία του ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας ο 76χρονος κατηγορούμενος...

...ως εγκέφαλος της απαγωγής και της δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου, υποστηρίζοντας ότι το θύμα βρίσκεται εν ζωή!

Ανάμεσα σε αντιφάσεις και έλλειψη ειρμού, ο πρωταγωνιστής του θρίλερ γύρω από την εξαφάνιση του άτυχου νέου, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν ξαφνικά πριν από επτά χρόνια, για ακόμη μία φορά αρνήθηκε ότι τον σκότωσε. «Πιστεύω ότι ο Μάριος ή χρωστούσε χρήματα ή είχε σχέση με ναρκωτικά» είπε, μεταξύ άλλων, και παρά το από έδρας «σφυροκόπημα» επανέλαβε ότι ο άτυχος νέος είναι ζωντανός, πυροδοτώντας την αντίδραση των συγγενών του 26χρονου που βρίσκονταν στο ακροατήριο.

«Είναι ή Ολλανδία ή Αμερική. Υπάρχει περίπτωση να ήξερα κάτι και να μην το πω; Ο στόχος είναι άλλος, θα φανεί» είπε χαρακτηριστικά ξετυλίγοντας το σενάριο ότι ο αδικοχαμένος νέος σχεδίασε ο ίδιος την απαγωγή του για να αποσπάσει 620.000 ευρώ από τη θεία του! Παρά τις συνεχείς παροτρύνσεις του προέδρου να πει την αλήθεια, καθώς «θα λυτρώσει και τον ίδιο», ο κατηγορούμενος επέλεξε να εμμείνει σε ασυνάρτητες εξηγήσεις για το τι μπορεί να συνέβη στον Μάριο τη μοιραία νύχτα που τα ίχνη του χάθηκαν. Την ίδια ώρα συγκατηγορούμενός του, απολογούμενος στο δικαστήριο, τον κατονόμασε ως τον υπαίτιο για τον θάνατο του 26χρονου. Ο 60χρονος ομολόγησε ότι ήταν ο άνδρας που, κατόπιν εντολής του 76χρονου, τηλεφωνούσε στη μητέρα του Μάριου και ζητούσε λύτρα.