Ομολογία Δέδε: 86 δισ. κόστισε ο Βαρουφάκης!

Στην παραδοχή ότι το πρώτο εξάμηνο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ κόστισε στο Ελληνικό Δημόσιο προέβη ο βουλευτής Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Δέδες προκαλώντας εκνευρισμό στο κυβερνητικό στρατόπεδοΟ κ. Δέδες ύστερα από έντονη λογομαχία με τον αναπληρωτή εκπρόσωπο και υποψήφιο βουλευτή του ΚΙΝ.ΑΛ. στην Α’ Αθηνών Σπύρο Καρανικόλα ομολόγησε ότι τα «κόλπα» εκείνης της περιόδου κόστισαν στη χώρα.

Οταν ο κ. Καρανικόλας τού είπε ότι «το πρώτο εξάμηνο του 2015 κόστισε στη χώρα 200 δισ. ευρώ», ο κυβερνητικός βουλευτής απάντησε χωρίς μάλλον να έχει επίγνωση ότι κινείται εκτός επίσημης γραμμής: «Πείτε τις αλήθειες, για να πούμε κι εμείς τις αλήθειες. Η αλήθεια είναι ότι δεν πρόκειται για 200 δισ. ούτε για 100. Είναι συγκεκριμένα 86 δισ. ευρώ» τόνισε. Η παραδοχή προκάλεσε την αντίδραση του εμβρόντητου εκπροσώπου του ΚΙΝ.ΑΛ., ο οποίος τον ρώτησε αν θεωρεί «λίγα τα 86 δισ. που χρεώσατε στον ελληνικό λαό».

Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ σε άκρως αυτοκριτική διάθεση συνέχισε… απτόητος. «Λέμε την αλήθεια. Εμείς ομολογούμε ότι κάναμε ένα σοβαρό λάθος» είπε προχωρώντας αμέσως μετά σε… παρομοιώσεις συγκρίνοντας τα λάθη του ΣΥΡΙΖΑ με εκείνα που κάνει ένας γιατρός. «Ολοι δρουν και όταν δρουν κάνουν και λάθη. Οποιος χειρούργος κάνει πολλά χειρουργεία έχει και λάθη» επισήμανε. Λεπτομέρεια: Ο κ. Δέδες είναι γιατρός, χειρουργός – ορθοπεδικός.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα