Γελά ο κόσμος! Δεν είμαι γυρολόγος, λέει ο Ψαριανός

Παραλήρημα από τον βουλευτή, που είπε ότι δεν είναι αυτός γυρολόγος, είναι τα κόμματα που αλλάζουν θέσειςΣε νέο σόου επιδόθηκε από του βήματος της Βουλής ο επονομαζόμενος «είδα φως και μπήκα», ο άνθρωπος που περιφέρεται με μια πολιτική βαλίτσα στο χέρι Γρηγόρης Ψαριανός (φωτό). Βρίσκοντας ευκαιρία να τοποθετεί στην Ολομέλεια, στη συζήτηση της παροχής ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, επιχείρησε -ανεπιτυχώς- να δικαιολογήσει τη ροπή του στις κομματικές μετακινήσεις. 

Απαντώντας στα περί «γυρολόγου», υποστήριξε πως «είναι απολύτως σταθερός σε αυτό που λέει εδώ και δέκα χρόνια» και πως εκείνος δεν μετακινήθηκε, αλλά εκείνες που μετακινήθηκαν ήταν οι… κομματικές ομάδες στις οποίες βρέθηκε. «Με τη ΔΗΜ.ΑΡ. φύγαμε από τον ΣΥΡΙΖΑ για να αρνηθούμε τον λαϊκισμό, τον εθνολαϊκισμό, τα γκρουπούσκουλα. Ομως, δεν ήξερα ότι ο κ. Φανούρης Κουβέλης θα επιστρέψει. Μόλις το κατάλαβα, με διέγραψε» είπε επί λέξει.

«Τέρμα, λοιπόν, το παραμύθι με τους γυρολόγους! Γυρολόγοι είναι αυτοί που αλλάζουν θέσεις. Είναι αυτοί που έσκιζαν Μνημόνια, μετά τα κάνουν ρολό και ψηφίζουν καινούργια!» είπε ο ίδιος, ενώ σε ένα κρεσέντο… ειλικρίνειας, δήλωσε με περισσό θράσος αληθινός, αυθεντικός και ειλικρινής. Παραδέχτηκε, δε, ανερυθρίαστα πως είναι σταθερός «γερμανοτσολιάς» και «Εβραιοασφαλίτης», αλλά και «οπαδός του ευρωμονόδρομου και ευρωλιγούρης». Επιτέθηκε μάλιστα με μένος στην κυβέρνηση, κατηγορώντας την ότι στηριζόταν στην πιο «καφενειακή χυδαία ακροδεξιά, στους “Καμμένους” και τους “ψεκασμένους”».

Ευφυολογήματα

Αίσθηση προκάλεσαν και τα λογής λογής ευφυολογήματα του κ. Ψαριανού, όπως το «αργότερα, αργότερα, πλησίασαν και δυο κότερα», κατηγορώντας τους βουλευτές της κυβέρνησης ότι σιωπούν κάνοντας την πάπια, δεχόμενοι τα κότερα και τον αψύ Σφακιανό Παύλο Πολάκη.

Η ομιλία του στιγματίστηκε και με μια αμήχανη για τον ίδιο στιγμή, που πάντως προκάλεσε γέλωτα. Την ώρα που ανέβαινε στο κοινοβουλευτικό βήμα, ο προεδρεύων Δημήτρης Κρεμαστινός τον αποκάλεσε βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, αναγκάζοντας τον ανεξάρτητο -έστω και τύποις- βουλευτή να προβεί στις απαραίτητες διορθώσεις. Πολύ θέλει να μπερδευτεί κανείς με τα διαρκή πηγαινέλα του κ. Ψαριανού;

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα