«Δείχνει» τον Μαρινάκη ο Π. Κόκκαλης για την επίθεση σε εκλογικό κέντρο

Ευθείες βολές κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Γιάννη Μώραλη εξαπέλυσε ο Πέτρος Κόκκαλης...

...για την προχθεσινή επίθεση αγνώστων στο εκλογικό κέντρο του υποψήφιου δημάρχου Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Μπελαβίλα.

Ο κ. Κόκκαλης επέρριψε ευθύνες στη δημοτική Αρχή του Πειραιά, τονίζοντας ότι η επίθεση έγινε με την ανοχή της, καθώς «παραχώρησε μέρος για εκλογικό κέντρο στη Χρυσή Αυγή, υπό το βάρος του Μαρινάκη», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «βάζοντας στο κάδρο» έτσι τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού.

«Σε αντίθεση με τους Δήμους Αθήνας και Θεσσαλονίκης, που αρνήθηκαν να δώσουν έστω μια σπιθαμή δημοκρατικού εδάφους, ο Δήμος Πειραιά όχι μόνο παραχώρησε εκλογικό κέντρο στη Χρυσή Αυγή, αλλά επιμελώς την έβαλε δίπλα στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού “Πειραιάς για όλους” να αλυχτά» σημείωσε ο κ. Κόκκαλης. «Λυπάμαι για τις δημοκρατικές καταβολές του παρόντος δημάρχου, γιατί πιστεύω βαθύτατα ότι οι τοπικές Αρχές οφείλουν να προστατεύουν τη δημοκρατία, δηλαδή τα γραφεία όλων των δημοκρατικών κομμάτων, κι όχι μόνο αυτά που χρηματοδοτούν οι ίδιοι.

Ο φασισμός δεν θα περάσει. Ούτε στον Πειραιά ούτε πουθενά» καταλήγει η δήλωση του υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Αιχμές κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη είχε αφήσει και ο κ. Μπελαβίλας αμέσως μετά την επίθεση: «Ακούστε, μπράβοι: Εχουμε νικήσει ήδη για να τρομάξουμε. Είμαστε πολλοί και παλιοί για να μας φοβίσετε. Συνεχίζουμε σαν να μην τρέχει τίποτα, νηφάλια, ειρηνικά, δημοκρατικά. Ολιγάρχες και οι τραμπούκοι τους δεν έχουν θέση στην περήφανη δημοκρατική πόλη μας. Αντε γεια!»