Κυμπουρόπουλος: Δεν περίμενα από τον πρωθυπουργό να με πει «γλάστρα»

Μέσω facebook επέλεξε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Ν.Δ. Στέλιος Κυμπουρόπουλος……(φωτό) να απαντήσει στον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος από το βήμα της Βουλής υποστήριξε πως η Ν.Δ. τον περιφέρει ως «γλάστρα».

«Από την πρώτη μέρα της ζωής μου δίνω έναν διαρκή αγώνα. Κανείς μέχρι σήμερα, σε αυτή τη διαδρομή, δεν με αποκάλεσε “γλάστρα”. Ειλικρινά, δεν περίμενα να το ακούσω από το στόμα του πρωθυπουργού της χώρας μου» σημείωσε ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος.

Ο ίδιος σε συνέντευξή του τόνισε πως αυτό που τον ενδιαφέρει «είναι ότι ξέρω πολύ καλά τι έχω κάνει. Αυτό το ταξίδι το διάλεξα εγώ και έχω δίπλα μου μια ομάδα που το πιστεύει» ανέφερε.

«Αυτοί οι άνθρωποι που είναι κοντά μου ξέρουν τι θέλει και ποιος είναι ο Στέλιος, αυτή είναι η μεγαλύτερη ικανοποίηση, χαρά και ό,τι βλέπεις έχει γίνει από μια ομάδα που ξενυχτάει, έχει αφήσει οικογένειες για να στηρίξει το όνειρό μου» σημείωσε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Ν.Δ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα