Καραμανλή, όπως στο… πεζοδρόμιο: Τι είναι αυτά που λες, άντε βρε βούρλο

Κόντρα για το ποιος είναι πιο… χυδαίος έχει ξεσπάσει όχι μόνο στους πολιτικούς αρχηγούς, αλλά και στους βουλευτές τους……που παρασύρθηκαν από την άθλια αντιπαράθεση Τσίπρα – Μητσοτάκη.

Η τριήμερη συνεδρίαση για την ψήφο εμπιστοσύνης συμπεριλαμβάνει και αρκετούς φραστικούς διαξιφισμούς μεταξύ των βουλευτών της πλειοψηφίας και της «γαλάζιας» παράταξης, με αποκορύφωμα το απίστευτο σχόλιο της Αννας Καραμανλή (φωτό), που αποκάλεσε «βούρλο» συνάδελφό της στον ΣΥΡΙΖΑ!

Μάλιστα, τη θανατηφόρα ατάκα αποκάλυψαν τα πρακτικά της Βουλής, καθώς δεν είχε ακουστεί τίποτα από το μικρόφωνο. Ολα ξεκίνησαν όταν ο Παύλος Πολάκης απευθύνθηκε στους βουλευτές της Ν.Δ., επειδή διαμαρτύρονταν για το επεισόδιο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Τότε, μέσα στον χαμό, η Αννα Καραμανλή ακούστηκε να λέει στον Γιώργο Ψυχογιό: «Τι είναι αυτά που λες; Μας κουνάς και το δάκτυλο! Αντε, βρε βούρλο!» Το επεισόδιο συνεχίστηκε με τους βουλευτές των δύο παρατάξεων να αντιπαρατίθενται, κάνοντας μάλιστα και τις αντίστοιχες χειρονομίες. Μια ωραία ατμόσφαιρα…

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα