Τέσσερις φορές ισόβια και 71 έτη στον Πάσσαρη!

Τη δικαίωση που πρόσμεναν επί 18 χρόνια για τον χαμό των δικών τους ανθρώπων……από το χέρι του κακοποιού Κωνσταντίνου Πάσσαρη έφερε για τους συγγενείς των θυμάτων η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, που καταδίκασε τον κατηγορούμενο σε τέσσερις φορές ισόβια και 71 χρόνια κάθειρξη.

Οι δικαστές έκριναν ομόφωνα ένοχο τον Κωνσταντίνο Πάσσαρη για την αιματηρή απόδραση από το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθήνας, τον Φεβρουάριο του 2001, κατά την οποία έχασαν τη ζωή τους οι αστυνομικοί του Τμήματος Μεταγωγών Αθανάσιος Δρακόπουλος και Διονύσης Αλεβιζόπουλος, καθώς και για ακόμη δύο ανθρωποκτονίες, επιβάλλοντας την ανώτατη προβλεπόμενη ποινή (ισόβια) για καθεμιά από αυτές.

Το δικαστήριο επέβαλε ακόμη ποινή κάθειρξης 13 ετών για καθεμιά από τις έξι απόπειρες ανθρωποκτονίας για τις οποίες κρίθηκε ένοχος, δέκα χρόνια κάθειρξη για αρπαγή, δέκα χρόνια για καθεμιά από τις τρεις ληστείες για τις οποίες καταδικάστηκε και πέντε έτη για διακεκριμένη κλοπή.

Απαλλακτική λόγω αμφιβολιών ήταν η δικαστική κρίση αναφορικά με τις κατηγορίες που αφορούν τη ληστεία σε πρακτορείο της ΔΕΗ στο Περιστέρι, όπου έχασε τη ζωή του ένας υπάλληλος και τραυματίστηκε ένας άλλος.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα