Ποδοσφαιρική έκπληξη στις μαμάδες από τα παιδιά της «ΚερKidα ΟΠΑΠ»

Δείτε πώς γιόρτασαν τη Γιορτή της Μητέρας στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ Η σημερινή ημέρα για τη Γιορτή της Μητέρας ενέπνευσε τους μικρούς φίλους της «Κερkida ΟΠΑΠ» για να πραγματοποιήσουν μια ποδοσφαιρική έκπληξη στις μαμάδες τους. Τα τυχερά παιδιά, τα οποία κληρώθηκαν να επισκεφθούν το Προπονητικό Κέντρο της ΑΕΚ στο πλαίσιο του καινοτόμου προγράμματος του ΟΠΑΠ, έπεισαν τις μαμάδες τους να τα συνοδεύουν στα Σπάτα για να παρακολουθήσουν την προπόνηση της αγαπημένης τους ομάδας. Στη συνέχεια ανέλαβαν δράση οι μπαμπάδες, οι οποίοι ήταν και αυτοί στο κόλπο, για να αποσπάσουν την προσοχή των μαμάδων, όσο τα παιδιά της «Κερkidα ΟΠΑΠ» έβαζαν σε εφαρμογή το σχέδιό τους.

Δείτε το βίντεο με τη έκπληξη που ετοίμασαν για τη Γιορτή της Μητέρας: 

Η επίσκεψη στο Προπονητικό Κέντρο της ΑΕΚ εντάσσεται στις νέες δράσεις της «Κερkidα ΟΠΑΠ», οι οποίες δίνουν την ευκαιρία στα παιδιά να γνωρίσουν από κοντά τους αγαπημένους τους αθλητές.  Επιπλέον, οι μικροί φίλαθλοι, στο πλαίσιο του προγράμματος του ΟΠΑΠ, πηγαίνουν στο γήπεδο μαζί με τους γονείς/συνοδούς τους και φιλοξενούνται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της «ΚερKidα ΟΠΑΠ», απολαμβάνουν αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ, κάνουν face painting, συμμετέχουν σε διαδραστικά παιχνίδια και κερδίζουν δώρα. Μάλιστα, τα πρώτα τυχερά παιδιά της «Kερkidα ΟΠΑΠ» έχουν γιορτάσει τα γενέθλιά τους στο γήπεδο, σε VIP σουίτα, παρέα με φίλους και την οικογένειά τους.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα