Διμέτωπος από Φώφη: Ο ένας κολλημένος στην εξουσία, ο άλλος διψασμένος

Διμέτωπο υπέρ πάντων αγώνα εξήγγειλε η Φώφη κατά Αλέξη και Κυριάκου……με εμφανή στόχο να μη συρρικνωθεί περαιτέρω το εκλογικά φτωχοποιημένο και συμπιεσμένο ΚΙΝ.ΑΛ. από την ολοένα αυξανόμενη πόλωση του νέου δικομματισμού.

«ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. μοιάζουν πολύ και συντηρούν ενσυνείδητα την πόλωση γιατί νομίζουν ότι βολεύει» δήλωσε η κυρία Γεννηματά, κάνοντας λόγο για «κατάντια» των δύο κομμάτων σε συνέντευξή της στη «Real News».

«Ολα για την καρέκλα. Ο ένας κολλημένος στην εξουσία, ο άλλος διψασμένος για εξουσία, δυναμιτίζουν το παρόν και υποθηκεύουν το μέλλον. Δεν μπορούν να κοιτάξουν πέρα από τις προσωπικές φιλοδοξίες και ματαιοδοξίες. Εμείς δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε αυτόν τον κατήφορο» ανέφερε η επικεφαλής του ΚΙΝ.ΑΛ. με αφορμή την έντονη αντιπαράθεση στη Βουλή κατά τη συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. «Ζήσαμε την παρακμή» σημείωσε, τονίζοντας ότι «η κοκορομαχία του πεζοδρομίου, η λασπομαχία ήταν βαρύ πλήγμα για τον κοινοβουλευτισμό».

Κληθείσα να σχολιάσει τις κυβερνητικές παροχές, επισήμανε ότι «η χώρα δεν αντέχει άλλα προεκλογικά Ζάππεια που κοστίζουν ακριβά και στην οικονομία και στη λαβωμένη αξιοπιστία του πολιτικού κόσμου». Για τους στόχους του Κινήματος Αλλαγής εν όψει ευρωεκλογών δήλωσε ότι «θέλουμε καθαρό αποτέλεσμα για να δοθεί δυνατό μήνυμα καταδίκης του λαϊκισμού, του τυχοδιωκτισμού και της πολιτικής απάτης», προσθέτοντας ότι θα είναι μήνυμα ανατροπής στις συντηρητικές πολιτικές και τείχος απέναντι στον φασισμό, στον ρατσισμό και στην ξενοφοβία.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα