Νέα επίθεση από Πακιστανούς!

Σοκ στη Θεσσαλονίκη από το καρτέρι και τον ξυλοδαρμό κρεοπώλη στο Καπάνι. Προειδοποιούν οι έμποροι του κέντρουΣάλο στην κοινωνία της Θεσσαλονίκης έχει προκαλέσει η νέα επίθεση ομάδας αλλοδαπών σε κρεοπώλη, στο Καπάνι, στο κέντρο της πόλης, όπου επενέβησαν οι αστυνομικοί και συνέλαβαν τρεις Πακιστανούς ηλικίας 25, 26 και 34 ετών. 

Ο καταστηματάρχης παραπονέθηκε προς τους αλλοδαπούς γιατί πωλούσαν λαθραία καπνικά προϊόντα και τους ζήτησε να φύγουν. Εκείνοι, όμως, τον απείλησαν και ο κρεοπώλης κατήγγειλε το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου. Οι αλλοδαποί τον περίμεναν να γυρίσει, τον κυνήγησαν και συνεπλάκησαν μαζί του στη διασταύρωση των οδών Εγνατία και Μενεξέ. Οταν κατέφθασαν οι αστυνομικοί, συνέλαβαν τους τρεις αλλοδαπούς.

Το γεγονός προκάλεσε την αγανάκτηση του προέδρου των επαγγελματιών του ιστορικού κέντρου Χρήστου Νικολόπουλου, ο οποίος είπε ότι θα πάει σήμερα στον εισαγγελέα και στη συνέχεια έκανε σκληρές δηλώσεις: «Θα ενημερώσω την αγορά και θα χυθεί αίμα, εφόσον χτύπησαν άνθρωπο της αγοράς. Θα φοβόμαστε, δηλαδή, να δουλέψουμε και να πάμε στα μαγαζιά μας; Αν είναι δυνατόν! Τελείωσαν οι Πακιστανοί. Εμείς δεν πρόκειται να φοβηθούμε. Τη Δευτέρα θα πάω στον εισαγγελέα και από εκεί και μετά αν δεν εξαφανιστούν, έναν έναν θα τους πάρουμε το κεφάλι. Μας έχουν υποβαθμίσει την αγορά και τώρα απειλούν και τη ζωή μας. Θα θάψουμε τους Πακιστανούς στην πλατεία Αριστοτέλους».

Το περιστατικό σχολίασε και ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας Σταύρος Καλαφάτης, λέγοντας: «Είναι αδιανόητο να μην αισθάνεται ασφαλής ο επισκέπτης του κέντρου της πόλης, είτε Θεσσαλονικιός είτε τουρίστας! Ας αφήσουν, επιτέλους, την Αστυνομία να εφαρμόσει το επιχειρησιακό της σχέδιο όπως γνωρίζει».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα