Ο ζορισμένος Λοβέρδος κάνει νέες μηνύσεις για τη Novartis

Με νέες μηνύσεις για ψευδορκία και συκοφαντική δυσφήμιση για το σκάνδαλο της Novartis περνά στην αντεπίθεση ο Ανδρέας Λοβέρδος……προαναγγέλλοντας μάλιστα ότι θα κινηθεί νομικά και κατά των ηθικών αυτουργών που θέλησαν να τον βγάλουν εκτός πολιτικής σκηνής.

Ο πρώην υπουργός Υγείας, που στις 30 Μαΐου θα περάσει το κατώφλι της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς ως ύποπτος για το αδίκημα της παθητικής δωροδοκίας, στρέφεται κατά του προστατευόμενου μάρτυρα «Μάξιμου Σαράφη» και του καθηγητή Κωνσταντίνου Ράνου, ο οποίος έχει καταθέσει ως μάρτυρας στην υπόθεση της φαρμακοβιομηχανίας, κατηγορώντας τους για «ασύστολα ψεύδη».

Μάλιστα, κάνει λόγο για «ψευδομάρτυρες, “κουκουλοφόρους” και μη», ρόλος των οποίων, κατά τον ίδιο, ήταν «να διευκολυνθεί η κατανόηση της αδίστακτης, βάρβαρης, βάναυσης, άθλιας και παντελώς συκοφαντικώς ψευδούς απόπειρας να τεθώ εκτός πολιτικής». Στα σχετικά δικόγραφα ο Ανδρέας Λοβέρδος στρέφεται και κατά παντός άλλου υπευθύνου, ενώ, όπως αναφέρει, την ερχόμενη εβδομάδα θα προχωρήσει σε νέες μηνύσεις και αγωγές εναντίον φυσικών και ηθικών αυτουργών. «Η πλεκτάνη θα συντριβεί με όλα τα νομικά μέσα που μου παρέχει η ελληνική έννομη τάξη» τονίζει ο πρώην υπουργός.

Αναφερόμενος στην πορεία του όταν βρισκόταν στο τιμόνι του υπουργείου Υγείας, υποστηρίζει ότι «υπηρέτησα με θάρρος, εντιμότητα, μαχητικότητα και ιδιαίτερη αποτελεσματικότητα, όπως αποδεικνύεται από όλες τις στατιστικές», ενώ τονίζει ότι ουδέποτε το οποιοδήποτε στέλεχος της Novartis, όπως και όλων των άλλων πολυεθνικών εταιριών, μικρό ή μεγάλο, επιχείρησε να τον πλησιάσει για να του υποβάλει κάποιο αίτημα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα