Απίστευτο! Στις εκλογές και το κόμμα του Σώρρα!

Ο Αρειος Πάγος άναψε το πράσινο φως για την υποψηφιότητά του

Από τη φυλακή στην... Ευρωβουλή φιλοδοξεί να βρεθεί ο καταδικασμένος για υπεξαίρεση πρόεδρος του πολιτικού σχηματισμού «Ελλήνων Συνέλευσις» Αρτέμης Σώρρας! 

Ο Αρειος Πάγος άναψε το πράσινο φως στην υποψηφιότητά του, παρότι ο Πατρινός «σωτήρας της Ελλάδας» έχει καταδικαστεί πρωτόδικα από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Πάτρας σε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών, με παρεπόμενη ποινή την αποστέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων του επί πενταετίας.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη ποινή έπεσε στο Πενταμελές Εφετείο Πατρών σε τρία χρόνια με αναστολή, με αποτέλεσμα να αποφύγει την ποινή της στέρησης των πολιτικών δικαιωμάτων του.

Με την υπ' αριθμόν 65/2019 απόφαση του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Ανώτατου Δικαστηρίου, 40 κόμματα και συνασπισμοί κομμάτων, μεταξύ των οποίων και η «Ελλήνων Συνέλευσις», πήραν «εισιτήριο» για τις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου του 2019, ενώ ο Αρτέμης Σώρρας διεκδικεί, ανάμεσα σε 42 υποψηφίους, μία θέση στην Ευρωβουλή!

Στο παρελθόν, ο ίδιος δήλωνε πως η επόμενη κυβέρνηση είναι η Ελλήνων Συνέλευσις, ακόμα και αν ο ίδιος βρίσκεται στη φυλακή.

Παραλήρημα

«Θα πάρω την Ελλάδα και θα λιώσω όλα αυτά τα ζαβά. Καθίστε να βγω πρωθυπουργός και θα δείτε τι θα γίνει. Θα ηγούμαι του φορέα του ελληνικού έθνους. Δεν χρειάζεται να συμμετέχω εγώ στις εκλογές, θα βγουν οι βουλευτές μου, που θα είναι παντού και εγώ θα είμαι ο πρόεδρος. Δεν πάει να είμαι και στο Γκουαντάναμο, στη φυλακή, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα» έλεγε, μεταξύ άλλων, το περασμένο καλοκαίρι σε συνέντευξή του μέσα από τη φυλακή!

Ο πρόεδρος της «Ελλήνων Συνέλευσις», που αντιμετωπίζει σειρά κακουργηματικών και πλημμεληματικών κατηγοριών, χαρακτηρίζει πολιτικές τις διώξεις που έχουν ασκηθεί εις βάρος του και επιμένει ότι διαθέτει χρήματα που θα έσωζαν τη χώρα από τη δημοσιονομική κρίση!