Εδωσε άλλοθι στους σκαφάτους

ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΦΑ

«Δεν έχω πρόβλημα να ανεβαίνουν υπουργοί στα κότερα»

Ο Αλ. Τσίπρας δικαιολόγησε τις πολυτελείς διακοπές στελεχών του ως… πρώτος διδάξαςΗ Θέση μας: Τα φονικά Μνημόνια

Διαβάστε επίσης:

►Βόμβα Αδωνη για κατάργηση της 13ης σύνταξης!

►Ν. Κοτζιάς: Ο (αλαζών) μικρός Στάλιν εκτός ελέγχου

►Για ποια προϊόντα πέφτει ο ΦΠΑ! Τι λέει η τροπολογία

►Απίστευτο! Στις εκλογές και το κόμμα του Σώρρα!

►Συμμαχία Τραμπ με Ορμπαν

►Τουρκία: Βγάζει 131 πλοία στο Αιγαίο!

►Και κρησφύγετο των γκιουλενιστών στην Αθήνα ανακάλυψε εφημερίδα

►Στις ακαθάριστες αποδοχές των δικαιούχων ο υπολογισμός της 13ης σύνταξης

Εδωσε άλλοθι ο Τσίπρας στους «σκαφάτους» υπουργούς!

Μέγα ολίσθημα σε συνέντευξή του στον Alpha. Σφοδρή επίθεση στον Μητσοτάκη για τα εργασιακά, δήλωσε ότι θα νικήσει

Αλλοθι στους υπουργούς του να κάνουν σκαφάτες διακοπές και να ταξιδεύουν με γιοτ έδωσε ευθέως ο Αλέξης Τσίπρας, πέφτοντας σε μεγάλο ολίσθημα, προφανώς λόγω της αμηχανίας που νιώθει μετά την αποκάλυψη ότι ο ίδιος πέρασε μερικές μέρες στη θαλαμηγό της Κατερίνας Παναγοπούλου!

Εχοντας ο κ. Τσίπρας επιβαρυνθεί με αυτή την «αμαρτία», όταν ρωτήθηκε από τον Αντώνη Σρόιτερ στη συνέντευξη που παραχώρησε χθες στον Alpha «αν έχουν ταξιδέψει και άλλοι υπουργοί με κότερα», όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, η απάντηση που έδωσε ήταν: «Οσο επιμένει η Ν.Δ. στο θέμα αυτό, θα χάνει. Εγώ δεν θα έχω κανένα πρόβλημα αν κάποιοι υπουργοί έχουν ταξιδέψει με σκάφη. Δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Δεν γνωρίζω όμως γιατί δεν με αφορά η προσωπική ζωή των υπουργών μου».

Αφήνοντας παράλληλα αιχμές για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τις σχέσεις με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, πρόσθεσε: «Εχει σημασία ποιος σε φιλοξενεί. Δεν φιλοξενήθηκα στο σκάφος του κ. Μαρινάκη, ούτε έχω κουμπάρο υπόδικο που έχει ταυτόχρονα επτά εφημερίδες, ραδιόφωνο και τηλεοπτικό σταθμό για να κάνει τοξική πολιτική απέναντι στην κυβέρνηση».

Αναφερόμενος για πρώτη φορά στην ύπαρξη συστήματος μεταδημοκρατίας που προωθεί τη Ν.Δ. και πολεμά τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τσίπρας υποστήριξε: «Εχουμε μια πρωτοφανή συσσώρευση μέσων ενημέρωσης να στηρίζουν ένα κόμμα και να δημιουργούν έναν μύθο για το τι γίνεται στην ελληνική κοινωνία. Εδώ γίνεται ένα πείραμα μεταδημοκρατίας». «Θα ξέρουμε στις 26 Μαΐου αν είναι επιτυχές ή αν για μια ακόμα φορά ο λαός θα αντιδράσει» πρόσθεσε, τονίζοντας σε πολλά σημεία ότι «ζούμε μέρες 2015».

Η χθεσινή συνέντευξη του πρωθυπουργού ήταν ένα διαρκές σφυροκόπημα στον Κυριάκο Μητσοτάκη εφ’ όλης της ύλης, αλλά ειδικά σε όσα είπε αναφορικά με την επταήμερη εργασία, την επίθεση που εξαπέλυσε στον νεκρό πατέρα του Παύλο και βέβαια τις σχέσεις με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, επαναλαμβάνοντας ότι οι εθνικές εκλογές θα γίνουν τον Οκτώβριο 2019. Σε αυτή τη λογική χαρακτήρισε «κρίσιμη δημοσκόπηση» τις ερχόμενες ευρωεκλογές, αλλάζοντας τη μέχρι τώρα προσέγγιση, ότι αποτελούν «ψήφο εμπιστοσύνης» για την κυβέρνηση, ενώ εκτίμησε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα. Είπε ακόμη ότι οι ευρωεκλογές θα είναι ντέρμπι και πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση η Ν.Δ. να νικήσει στις εθνικές εκλογές.

Λάθη – δώρα

Στην ερώτηση «αν θα πάει σπίτι του αν τελικά χάσει στις ευρωεκλογές» απάντησε χαμογελώντας. «Αγχος γι’ αυτό θα πρέπει να έχει ο κ. Μητσοτάκης. Αν χάσει τις ευρωεκλογές, δεν θα τον έχω αντίπαλο τον Οκτώβρη. Και εγώ τον θέλω. Γιατί δεν θα βρω άλλον αντίπαλο που να κάνει τόσο απλόχερα λάθη-δώρα» είπε.

Οσον αφορά την εκτός ορίων αντιπαράθεση στη Βουλή, ο κ. Τσίπρας είπε ότι ήταν σχέδιο από πλευράς του κ. Μητσοτάκη, προσθέτοντας ότι είχε εισηγήσεις από τους συμβούλους του να μη μιλά για την οικονομία, γιατί πέφτει σε γκάφες. «Ηταν επιλογή του να ασκήσει μια κριτική που ήταν έξω από τα όρια και να υποπέσει στην αθλιότητα του να μιλά για τον νεκρό πατέρα του πολιτικού του αντιπάλου. Αυτό δεν ξέφυγε στον κ. Μητσοτάκη» σημείωσε.

Στις 26 Μαΐου θα πάρει την απάντηση που του αξίζει σε όλες τις κάλπες, σχολίασε η Ν.Δ.

Αμεση ήταν η αντίδραση της Ν.Δ. στη συνέντευξη του πρωθυπουργού. «Την Τετάρτη χαρακτήρισε τις ευρωεκλογές “ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνησή του”. Τώρα που συνειδητοποίησε ότι θα χάσει, τις λέει δημοσκόπηση. Και σε 12 μέρες που θα μιλήσουν οι πολίτες, θα μας πει ότι “έλαβε το μήνυμα”» αναφέρει η Πειραιώς στην ανακοίνωσή της και συνεχίζει: «Δώδεκα μέρες πριν από τις εκλογές, ο κ. Τσίπρας επιβεβαίωσε ότι ζει εκτός τόπου και χρόνου. Ούτε μια λέξη για τους νέους και τη μεσαία τάξη. Ούτε μια λέξη για την πρωτοφανή ανομία και την υπερφορολόγηση. Ούτε μια λέξη για την Υγεία και την Παιδεία, που κατέστρεψε. Δεν έχει κανένα σχέδιο για τη χώρα.

Η μόνη ειλικρινής στιγμή του επηρμένου κ. Τσίπρα, ο οποίος έλεγε ψέματα πιο γρήγορα και από τη σκιά του», σημειώνεται στην ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «ήταν όταν ομολόγησε ότι δεν έχει πρόβλημα αν και κάποιοι υπουργοί του κάνουν μυστικά διακοπές με θαλαμηγούς. Προφανώς γιατί ο ίδιος έδωσε το καλό παράδειγμα. Στις 26 Μαΐου ο πιο αλαζόνας πρωθυπουργός που γνώρισε ποτέ ο τόπος θα πάρει την απάντηση που του αξίζει σε όλες τις κάλπες. Του ευχόμαστε από τώρα καλές διακοπές».

Και επίδειξη… σεμνότητας με το αεροπλάνο της γραμμής

Επίδειξη σεμνότητας… θέλησε να κάνει ο πρωθυπουργός στον απόηχο του σάλου που είχε προκληθεί για τις πολυτελείς διακοπές του στο κότερο της οικογένειας Παναγόπουλου.
Ο Αλέξης Τσίπρας κατά την περιοδεία του στην Ηπειρο το Σαββατοκύριακο έφτασε στα Ιωάννινα με το αεροπλάνο της γραμμής.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, προκάλεσε έκπληξη στους επιβάτες της πτήσης, οι οποίοι τον ρώτησαν: «Πώς και ταξιδεύετε με το αεροπλάνο της γραμμής; Χάλασε το δικό σας;» «Δεν συνηθίζω να παίρνω το κυβερνητικό αεροσκάφος για εσωτερικές πτήσεις. Κυρίως το χρησιμοποιώ σε συναντήσεις με αρχηγούς κρατών για λόγους πρεστίζ της χώρας. Δεν υπάρχει λόγος να γίνονται τόσα έξοδα για ένα ταξίδι» φέρεται ότι τους απάντησε ο κ. Τσίπρας. Ωστόσο η «ομάδα αλήθειας» αρχικά και εν συνεχεία η Ν.Δ. επισήμως κατήγγειλε τον πρωθυπουργό για ψεύδη, σημειώνοντας ότι είχε επισκεφθεί τον Απρίλιο την Κοζάνη με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, το οποίο έχει μετατρέψει σε «προσωπικό του ταξί». Στο πλαίσιο αυτό η Ν.Δ. κάλεσε τον πρωθυπουργό να απαντήσει αν έκαναν διακοπές στο κότερο και άλλα κυβερνητικά στελέχη, καθώς και πόσο κόστισαν και ποιος πλήρωσε τις «σκαφάτες» διακοπές του.

{{-PCOUNT-}}23{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα