Από Δευτέρα Αθήνα – Θεσσαλονίκη με τρένο μόλις σε 3 ώρες και 57 λεπτά

Δρομολόγια από Δευτέρα 20 ΜαΐουΜόνο 3 ώρες και 57 λεπτά θα διαρκεί το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Αθήνα, με την ονομασία Intercity Express, του οποίου η εφαρμογή αρχίζει τη Δευτέρα 20 Μαΐου, και θα είναι το πρώτο ηλεκτροκίνητο σιδηροδρομικό δρομολόγιο σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα!

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ δημοσιοποίησε ότι το δρομολόγιο τύπου εξπρές θα ξεκινά στις 6.25 το πρωί. Το αντίστοιχο δρομολόγιο από την Αθήνα προς τη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιείται στις 6.20 το πρωί, ενώ θα διαρκεί 4 ώρες και 10 λεπτά.

Το δρομολόγιο από τη Θεσσαλονίκη προς την Αθήνα θα σταθμεύει στη Λάρισα και στον Παλαιοφάρσαλο. Το αντίστοιχο τρένο από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη θα σταθμεύει στο Λιανοκλάδι και στη Λάρισα. Τα υπόλοιπα δρομολόγια Intercity θα διαρκούν 4 ώρες και 9 λεπτά (Θεσσαλονίκη – Αθήνα) και 4 ώρες και 23 λεπτά (Αθήνα – Θεσσαλονίκη). Σημειωτέον πως τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται με δύο υφιστάμενα τρένα, στα οποία έγιναν εσωτερικές και εξωτερικές εργασίες αναβάθμισης. Επίσης, για τα δύο συγκεκριμένα υπογράφτηκε νέα συνεργασία με εταιρία catering σε ό,τι αφορά τα κυλικεία.

Την Τετάρτη 22 Μαΐου αναμένεται να διεξαχθεί και ένα ειδικό δρομολόγιο ηλεκτροκίνητου τρένου από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη υπό την παρουσία του υπουργού Υποδομών Χρ. Σπίρτζη και του γενικού γραμματέα Μεταφορών Θ. Βούρδα. Το τρένο θα σταθμεύσει σε διάφορες περιοχές κατά τη διάρκεια της διαδρομής για να επιθεωρηθούν τα έργα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα