Παρέμβαση Δημητρίου για τα τρομο-συνθήματα κατά της Μπακογιάννη

Την άμεση παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου πυροδότησαν τα χυδαία συνθήματα κατά της Ντόρας Μπακογιάννη……με αναφορές στην τρομοκρατική οργάνωση 17Ν, με τα οποία άγνωστοι δράστες βανδάλισαν το προεκλογικό περίπτερο της Νέας Δημοκρατίας στο κέντρο των Ιωαννίνων (φωτό).

Η ανώτατη εισαγγελική λειτουργός της χώρας μόλις ενημερώθηκε για το περιστατικό έδωσε παραγγελία για τη διενέργεια ποινικής προκαταρκτικής εξέτασης από τοπικό εισαγγελέα για τη διακρίβωση τυχών αξιόποινων πράξεων.

Στην παραγγελία της η κυρία Δημητρίου επισημαίνει πως πρέπει να αναζητηθεί υλικό από κάμερες που ενδεχομένως υπάρχουν στην περιοχή όπου βρίσκεται το εκλογικό περίπτερο της Νέας Δημοκρατίας, προκειμένου να εντοπιστεί ο δράστης ή οι δράστες της αξιόποινης πράξης. Ζητά μάλιστα να ενημερωθεί η ίδια αρμοδίως για την πορεία των ερευνών.

Οπως έγινε γνωστό, το περασμένο Σάββατο άγνωστοι, με αφορμή την απόρριψη του αιτήματος του Δημήτρη Κουφοντίνα για τη χορήγηση άδειας από τη φυλακή, βανδάλισαν το περίπτερο της Νέας Δημοκρατίας γράφοντας «Ντόρα το ’89 έγινε μισή δουλειά. 17Ν» και υπονοώντας με σαφή τρόπο ότι το 1989 η 17 Νοέμβρη θα έπρεπε, εκτός από τον Παύλο Μπακογιάννη, να έχει δολοφονήσει και τη σύζυγό του…

Από την άλλη πλευρά του περιπτέρου, οι δράστες έγραψαν σύνθημα υπέρ της χορήγησης άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα