Φρίκη: «Πάσαρε» γυναίκα και κόρη

Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος ο κατηγορούμενος από τη ΛαμίαΑποτροπιασμό προκαλεί η αρρωστημένη δράση του 53χρονου υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου από τη Λαμία -και μάλιστα με τον συνδυασμό του Απόστολου Γκλέτσου- και υπαλλήλου στο νοσοκομείο της πόλης Νικόλα Αυγέρη, ο οποίος «πάσαρε» αντί αμοιβής την ίδια του την κόρη, που πάσχει από νοητική υστέρηση, αλλά και τη σύζυγό του σε έναν γείτονα για να κάνουν όργια!

Η φρικιαστική υπόθεση ήρθε στο φως όταν στην Εισαγγελία Λαμίας έφτασε καταγγελία από πρόσωπο του οικογενειακού περιβάλλοντος της 18χρονης σήμερα κοπέλας, που αναφερόταν στην κόλαση που βίωνε από το 2013! Οι δικαστικές Αρχές διέταξαν κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση, ενώ αστυνομικοί και παιδοψυχολόγοι πήραν καταθέσεις από το κορίτσι, τα τέσσερα αδέλφια του και άλλους συγγενείς.

Τα στοιχεία που συνέλεξαν τους οδήγησαν στη σύλληψη του πατέρα και δύο φίλων του, ενός 60χρονου κι ενός 59χρονου. Ο πρώτος είναι υπάλληλος στο χοιροστάσιο που διατηρεί ο 53χρονος στη Λαμία και ο δεύτερος γείτονας της οικογένειας. Ο 53χρονος φέρεται ότι έβαζε την κόρη του από την ηλικία των 12 ετών να κάνει σεξ με τον υπάλληλο της επιχείρησής του, και μάλιστα τον φώναζε «αρραβωνιαστικό» της. Ο άλλος «πελάτης» ήταν ο τότε 53χρονος γείτονας της οικογένειας, ο οποίος φέρεται ότι έκανε σεξ αντί αμοιβής όχι μόνο με την κόρη αλλά και με τη σύζυγο του Αυγέρη.

Χθες, οι τρεις συλληφθέντες παρουσιάστηκαν στο δικαστικό μέγαρο για να απολογηθούν για την υπόθεση. Ο 53χρονος, πάντως, αρνείται όσα του καταλογίζονται, λέγοντας «όλα είναι ψέματα». Αξίζει να αναφερθεί ότι όταν ο Απόστολος Γκλέτσος πληροφορήθηκε τη νοσηρή δράση του 53χρονου προχώρησε στην άμεση διαγραφή του από τα ψηφοδέλτια του συνδυασμού του.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα