Σκυλοκαβγάς στη Βουλή Αδωνη – Μανιού

Βρισιές και απειλές για μηνύσεις. Χάνεται το μέτρο Στα δικαστήρια σέρνονται οι Αδωνις Γεωργιάδης και Νίκος Μανιός, αφού πρώτα «ξεκατινιάστηκαν» στη Βουλή.

Την αρχή έκανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ανεβαίνοντας στο βήμα αμέσως μετά τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ. υποστήριξε ότι είναι «πολύ θλιβερό να έρχομαι σε αυτό το ιερό βήμα μετά τον κ. Γεωργιάδη. Επικαλείται ο κ. Γεωργιάδης τι ψηφίζει ο λαός ψηφίζοντας τη Ν.Δ. Οταν ψηφίζει ο λαός τη Ν.Δ., δεν ψηφίζει υμνητές της χούντας». Μάλιστα άφησε αιχμές και για την περίοδο που ο κ. Γεωργιάδης ήταν υπουργός Υγείας.

Απαντώντας επί προσωπικού, ο «γαλάζιος» αντιπρόεδρος προανήγγειλε ότι σήμερα θα του υποβάλει μήνυση καλώντας τον να μη ζητήσει να αρθεί η ασυλία του. Οσο για τα περί «χούντας», ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι μετά την αντιπαράθεση της περασμένης εβδομάδας «θα περίμενα όλα αυτά να τα αφήσετε στην άκρη. Ειδικά εσείς, κ. Μανιέ, που στηρίζατε μέχρι πρόσφατα και τον Πάνο Καμμένο, παρόλο που σας αποκαλεί στο βιβλίο του τρομοκράτη». Ακολούθως ο κ. Μανιός προσπάθησε να ρίξει τους τόνους, αλλά ήταν ήδη αργά…

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα