Επιλέξτε Ελληνες κανονικούς ανθρώπους

Στις 26 Μαΐου δεν ψηφίζουμε για κυβέρνηση. Επιλέγουμε ποιοι θα υπερασπιστούν με τον πιο μαχητικό τρόπο τα ελληνικά εθνικά συμφέροντα στις Βρυξέλλες Από τον 
Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη*

Ημάχη έχει ξεκινήσει και πρέπει να την κερδίσουμε. Από τη μια, εμείς όλοι, που έχουμε ταυτότητα, Πατρίδα, ρίζες, έχουμε Ηρωες, πολιτισμό. Από την άλλη, οι παγκοσμιοποιητές, οι αριστεροί και νεοφιλελεύθεροι οπαδοί του σύγχρονου ολοκληρωτισμού της ισοπέδωσης, του επιδοτούμενου ισλαμικού εποικισμού, των 62 «φύλων», του φασισμού της πολιτικής ορθότητας, της ισοπέδωσης των εθνικών συνόρων, οι δουλέμποροι και λαθροδιακινητές των ΜΚΟ, οι εχθροί της φυσιολογικής, κανονικής οικογένειας, αυτοί που μισούν τη γη που πατάνε, εχθροί των Ελλήνων, των Ιταλών, των Γάλλων, σύγχρονοι δωσίλογοι των Γερμανών και υπάλληλοι του Σόρος. Δεν είναι συνωμοσιολογία, δεν είναι καν συνωμοσία. Διότι οι συνωμοσίες γίνονται εν κρυπτώ. Αυτοί τα κάνουν ντάλα μεσημέρι, με το φωτοστέφανο του δήθεν προοδευτικού. 

Επιβάλλουν τη μετασοβιετική γραφειοκρατία τους και τις μειοψηφούσες ψυχανώμαλες ιδεοληψίες τους στη συντριπτική πλειοψηφία, με ύβρεις, απειλές και συκοφαντίες, ακόμη και με ωμή βία. Στην Ελλάδα, μας λένε ακραίους, φασίστες, ακροδεξιούς, γιατί δεν πιστεύουμε πως φύτρωσαν στα λάχανα, πως η διαχρονία του Εθνους μας είναι αδιάσπαστη χιλιάδες χρόνια και ότι Στερεοελλαδίτες, Μωραΐτες, Αρβανίτες, Ηπειρώτες, Μακεδόνες, Βλάχοι, Θεσσαλοί, Σαρακατσάνοι, Καραγκούνηδες, Θρακιώτες, Πόντιοι, Κρητικοί, Κύπριοι, νησιώτες, όλοι -μα, όλοι- έχουμε μια βαθιά ενσυναίσθηση αυτού που μας ενώνει. Το τραγουδάμε, το χορεύουμε, το προσκυνάμε στα μνήματα και στις εκκλησίες μας, το αφηγούμαστε στα παιδιά μας, είναι κλεισμένο μέσα στους επάλληλους κύκλους του κορμού στις ελιές μας, στα θραύσματα των αγγείων, στα ακρογιάλια μας, που ο παφλασμός των κυμάτων της Ελληνικής Λίμνης του Αιγαίου τα έκανε βότσαλα κι αυτά. Μας ενώνει αυτό που λάμπει στα μάτια των παιδιών μας, στις αφηγήσεις που ακούσαμε από τους παππούδες και τις γιαγιάδες μας, σε κάθε πέτρα και κάθε σβώλο χώμα της γης μας, ποτισμένης με το αίμα και τον ιδρώτα μας. Είμαστε οι θεματοφύλακες ενός ανθρωποκεντρικού Εθνους και, παρά τα χίλια ελαττώματά μας, πρωταθλητές στον μαραθώνιο της Ιστορίας, στο σπουδαιότερο άθλημα – στην αναζήτηση και την υπεράσπιση της Ελευθερίας. Δεν είμαστε διεθνιστές, είμαστε Πατριώτες, και γι’ αυτό κατανοούμε την αγάπη των άλλων για τη δική τους Πατρίδα. Δεν είμαστε φιλελεύθεροι, ούτε νεοφιλελεύθεροι. Είμαστε απλά Ελεύθεροι. Δαιμόνιοι δημιουργοί. Αεί παίδες. 

Απέναντί μας, η βαρβαρότητα της ισοπέδωσης, οι εχθροί της Φυλής μας, οι εχθροί των παιδιών και των εγγονών μας. Πολλοί, μεταμφιεσμένοι σε Ελληνες, ακόμη και σε «πατριώτες». Σόγια, τζάκια, υπάλληλοι των ξένων, των μπετατζήδων, αλμπάνηδες φιδέμποροι, πατριδοκάπηλοι και χριστιανοκάπηλοι με βρόμικο μάτι. Υπάρχει, όμως, ένα ασφαλές κριτήριο: Δείτε ποιοι ζουν σύμφωνα με τις ιδέες που ευαγγελίζονται, με μακρόχρονη συνέπεια. «Μαυρίστε» τους υποστηρικτές της Συμφωνίας των Πρεσπών και τους τσιλιαδόρους τους. «Μαυρίστε» τους υποστηρικτές του ισλαμικού εποικισμού, τους υποστηρικτές της Συνθήκης του Μαρακές, τους ροζ ή μπλε γραμματοκομιστές της Μέρκελ. «Μαυρίστε» τους υποστηρικτές της σύνθετης ονομασίας, αυτούς που δεν τολμούν να κατονομάσουν τον μεγάλο δουλέμπορο, το κράτος-συμμορία, την Τουρκία. 

«Μαυρίστε» αυτούς που στο Ευρωκοινοβούλιο καταψήφισαν τη διακοπή των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Ε.Ε. με την Τουρκία. Σβήστε με την ψήφο σας όσους σας έβριζαν και σας βρίζουν ως ακροδεξιούς, φασίστες, γραφικούς για τη συμμετοχή σας στα συλλαλητήρια, αλλά και αυτούς που πρώτα έβγαζαν απαγορευτικό και μετά, ενώ είναι υπέρ της σύνθετης ονομασίας, παριστάνουν τους μακεδονομάχους για το έλασσον, καταπίνοντας το μείζον. «Μαυρίστε» αυτούς που κάνουν εβδομάδες «έμφυλων ταυτοτήτων» στα σχολεία σε δεκατριάχρονα και αυτούς που σιωπούν για αυτό. «Μαυρίστε» αυτούς που κάλυπταν παιδεραστές με θεωρίες «πολιτικής σκευωρίας». «Μαυρίστε» αυτούς που συκοφαντούσαν τον δολοφονημένο Κατσίφα και όσους αρνούνται έστω να προφέρουν τις λέξεις «Πρωτόκολλο της Κέρκυρας» και «Αυτονομία». «Μαυρίστε» όσους δουλόφρονα μιλούν μόνο για φρόνηση, όταν το Εθνος ταπεινώνεται στο Αιγαίο και στην ΑΟΖ της Κύπρου. «Μαυρίστε» αυτούς που ζουν τρεις γενιές ζωάρα κερασμένη από το κράτος, που δεν έχουν βγάλει μισό μεροκάματο σε αληθινή δουλειά και υπόσχονται σε εσάς εργασιακή εβδομάδα επτά ημερών. «Μαυρίστε» τους φυγόστρατους, τους τεμπέληδες, τους απάτριδες, τους δήθεν, όσους δεν ζουν τίμια, δεν υπερασπίζονται παντού και στα πάντα την Ελλάδα και τους Ελληνες.

Στις 26 Μαΐου δεν ψηφίζουμε για κυβέρνηση. Επιλέγουμε ποιοι θα εκπροσωπήσουν και θα υπερασπιστούν με τον πιο μαχητικό τρόπο τα ελληνικά εθνικά συμφέροντα στις Βρυξέλλες. Επιλέξτε μαχητές του Εθνους και όχι χαμόγελα διαφήμισης οδοντόκρεμας. Επιλέξτε ελληνική ουσία και όχι διαφημιστικές στρατηγικές και κόλπα επικοινωνιολόγων, ενδυματολόγων και νταραβεριτζήδων. Επιλέξτε κανονικούς ανθρώπους με ελληνικό φρόνημα, διότι μόνο Ελληνες κανονικοί άνθρωποι κατανοούν τα προβλήματα και θα αγωνιστούν για λύσεις.

*Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα