Δήμος Παλαιού Φαλήρου: Θα κάνει την έκπληξη ο Δημήτρης Πιτούλης;

Οι δέκα(!) υποψήφιοι Δήμαρχοι (οι τέσσερις μάλιστα από την παράταξη του απερχόμενου Δημάρχου) στο Παλαιό Φάληρο, έχουν  κάνει όποιον προσπαθεί να προβλέψει τι θα γίνει στις εκλογές, να δηλώνει …αδυναμία.Ακόμη και οι εταιρίες δημοσκοπήσεων (αλλά και οι στοιχηματικές) διαπιστώνουν ότι είναι σχεδόν αδύνατο να γίνουν ασφαλείς προβλέψεις με δεδομένο, μάλιστα, ότι είναι άγνωστο και το ποσοστό της αποχής (το οποίο στις προηγούμενες εκλογές κυμάνθηκε στο Παλαιό Φάληρο  λίγο πάνω από το 30%) και, ασφαλώς, θα παίξει ρόλο στην διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η μεγάλη μάχη θα δοθεί μέχρι και την τελευταία στιγμή για την δεύτερη θέση, καθώς όλα δείχνουν πώς πρώτος θα αναδειχθεί ο νυν αντιδήμαρχος Γιάννης Φωστηρόπουλος ,αλλά και αυτός όχι με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο.

Και ενώ μέχρι τώρα φαινόταν πώς για την δεύτερη θέση θα παλέψουν ακόμη και τέσσερις υποψήφιοι(!) και σε συνθήκες… ντέρμπι, τις τελευταίες ημέρες, διαφαίνεται πώς ή παράταξη Εμείς για το Φάληρο του και σήμερα Δημοτικού Συμβούλου Δημήτρη Πιτούλη, κατορθώνει να ξεχωρίσει και να προβάλει ως ο βασικός διεκδικητής της δεύτερης θέσης.

Χαρακτηριστικό του ρεύματος που φαίνεται να δημιουργείται υπέρ του Δημήτρη Πιτούλη είναι και το γεγονός ότι πολλοί Δημότες καθημερινά εκδηλώνουν την στήριξή τους, κυρίως για την θέση του ότι όλες οι περιοχές του παλαιού Φαλήρου είναι ανάγκη να αναπτυχθούν ισόρροπα  με δεδομένο ότι Φάληρο δεν είναι μόνο η παραλία. Μάλιστα, στις περιοχές του Δήμου που θεωρούνται «αδικημένες»(σε μια από αυτές άνοιξε και το εκλογικό Κέντρο της Παράταξης ακριβώς για να σηματοδοτήσει την ανάγκη ΙΣΟΡΡΟΠΗΣ ανάπτυξης που πρεσβεύει ο Δημήτρης Πιτούλης) φαίνεται ότι έχει πιθανότητες να είναι σχεδόν μαζί με το φαβορί των εκλογών Γιάννη Φωστηρόπουλο!!

Τα πεπραγμένα του Δημήτρη Πιτούλη στο Δημοτικό Συμβούλιο κατά την λήγουσα θητεία του, οι παρεμβάσεις του, αλλά και η γενικότερη κοινωνική του δράση, καθώς και το γεγονός ότι είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας και τεχνοκράτης πείθουν τους Φαληριώτες ότι αξίζει να του δώσουν την ευκαιρία να οδηγήσει το Φάληρο στην επόμενη δεκαετία.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα