H ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ

Εμείς βάζουμε τα θεμέλια για την Ευρώπη των εθνών και της ελευθερίαςΑπό τον
δρα Απόστολο Κρητικόπουλο*

Σε έξι μέρες από σήμερα, τη Δευτέρα μετά τις τριπλές εκλογές, θα έχουμε σε όλα τα συστημικά και ευρωκρατικιστικά μέσα μαζικής ενημέρωσης έναν βομβαρδισμό από οργισμένα άρθρα, δραματικά μοιρολόγια, ψευδοπροφητείες εμπνευσμένες από σκηνές της βιβλικής Αποκάλυψης, παρανοϊκές υπερβολές και καταιγισμό από fake news. 

Από τώρα φαντάζομαι τους γεμάτους ακρότητες πηχυαίους τίτλους που θα περιγράφουν την απόλυτη νίκη της πατριωτικής αντισυστημικής γνήσιας συντηρητικής Δεξιάς στην Ευρωπαϊκή Ενωση: «Το αβγό του φιδιού εκκολάφθηκε», «Τρόμος πάνω από την Ευρώπη», «Νεοναζί κάνουν επέλαση στην Ε.Ε.», «Οι λάτρεις των SS στο Ευρωκοινοβούλιο», «Κόλαφος για την παγκόσμια ειρήνη», «Ετοιμαστείτε για τον Γ΄ Παγκόσμιο πόλεμο», «Είναι το τέλος του κόσμου όπως τον γνωρίζουμε», «Νέο Αουσβιτς στις Βρυξέλλες», «Ο λαϊκισμός επικράτησε», «Ο θάνατος της ηπείρου μας», «Ο αντιευρωπαίος Φάρατζ, πρώτος στην Αγγλία», «Η φασίστρια Λεπέν εκτοπίζει τον μεταρρυθμιστή Μακρόν», «Αντιισλαμισμός στην Ολλανδία με τον Βίλντερς», «Σαλβίνι: Ο νέος Μουσολίνι» και λοιπές εντελώς υπερβολικές φοβικές μπούρδες που θα μπορούσα να προβλέπω με απόλαυση για πολλή ώρα. 

Το σημερινό άρθρο μου είναι ένας προκαταβολικός μη έμμετρος διθύραμβος για την αλλαγή που έρχεται σε έξι μέρες στην Ε.Ε.: Η Ευρώπη αλλάζει σελίδα και πλησιάζει προς το τέλος της πολυπολιτισμικής ατομικιστικής αντεθνικής κοινωνίας που διατάχθηκε να είναι. 

Η άνοδος των πατριωτικών κομμάτων (ελπίζω να συνασπιστούν και να αποτελέσουν τη δεύτερη δύναμη στο Ευρωκοινοβούλιο και να μη διασπαστούν) φέρνει άνεμο ελευθερίας για τα ατομικά και εθνικά δικαιώματα των ιθαγενών Ευρωπαίων, αλλάζει ρότα στο ευρωκρατικιστικό σαθρό οικοδόμημα που τις τελευταίες δεκαετίες είχε χαράξει δρομολόγιο προς την εθνική καταστροφή κάθε λαού στην Ευρώπη, αφού η «πεφωτισμένη ελίτ» που μας διοικούσε επιθυμούσε διακαώς την αντικατάστασή μας ως ιθαγενούς πληθυσμού με «μπόλιασμά μας» από αφρικανικές και ισλαμικές ορδές λαθραίων μεταναστών.

Κόντρα στις ψεύτικες δημοσκοπήσεις που παρουσιάζουν με κίβδηλο τρόπο τα αποτελέσματα όπως συμφέρει το σύστημα, κόντρα στις διεθνιστικές επιταγές που έχουν σκοπό την αντικατάσταση του ιθαγενούς πληθυσμού βάσει οδηγιών ΜΚΟ του Τζορτζ Σόρος, κόντρα σε μια αριστεροφιλελεύθερη ελίτ που επιθυμεί διαχειρίσιμους απάτριδες ατομικιστές καταναλωτές σε όλη την ήπειρό μας, κόντρα στους άθεους τεχνοκράτες που στοχεύουν στην πλήρη εκρίζωση της χριστιανικής πίστης από κάθε ευρωπαϊκό λαό, εμείς οι πατριώτες σηκώνουμε ανάστημα και σώζουμε το αίμα μας, βάζουμε θεμέλια για την Ευρώπη των εθνών και της ελευθερίας.

*Διδάκτωρ Πληροφορικής (twitter: @kritikopoulos)

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα