Μπροστά ή πίσω;

Το πραγματικό δίλημμα των εκλογών της ΚυριακήςΑπό τον
Κώστα Κατσαφάδο*

Η αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές άρχισε και πλέον οι πολίτες πάνω από τις κάλπες θα κληθούν και οι ίδιοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Τώρα πλέον δεν χωρούν ισχυρισμοί ότι δεν γνωρίζαμε και είπαμε να δοκιμάσουμε. Τώρα όλοι γνωρίζουν πού οδήγησαν ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ τη χώρα και πάνω απ’ όλα γνωρίζουν ότι τον λογαριασμό τον πλήρωσαν οι ίδιοι.

Οι Ελληνες και οι Ελληνίδες γνωρίζουν από πρώτο χέρι τι σημαίνει στην πράξη η κυβέρνηση της… Αριστεράς, τόσο στα εθνικά θέματα όσο και στα θέματα ασφάλειας, ανάπτυξης αλλά και στήριξης της οικονομίας. Γνωρίζουν ότι η χώρα έχει γίνει έρμαιο των μπαχαλάκηδων, με την κυβέρνηση να επιμένει να κρατά «δεμένα» τα χέρια της ΕΛ.ΑΣ., που αν την αφήσουν να κάνει τη δουλειά της, μπορεί να βάλει επιτέλους τάξη. Οι πολίτες γνωρίζουν ότι πρέπει να μπει τέλος στη μικρή και μεγάλη εγκληματικότητα που απειλεί στην ουσία την ποιότητα της δημοκρατίας μας.

Εμπιστευόμουν και εμπιστεύομαι τους πολίτες, γι’ αυτό εκτιμώ ότι θα πάνε την Κυριακή και με λογική και με συναίσθημα για να ψηφίσουν εκείνον που θα μπορέσει να κάνει τις ελπίδες τους για μια καλύτερη ζωή πραγματικότητα. Θα πάνε στις κάλπες για να βάλουν φρένο στον κατήφορο και στον εθνικό διχασμό που συνειδητά η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ καλλιεργεί τον τελευταίο καιρό, με στόχο να περιορίσει την ήττα της. Θα πάνε στις κάλπες για ένα νέο ξεκίνημα που θα βάλει τέλος στο ψευτοδίλημμα που καλλιεργεί ο ΣΥΡΙΖΑ «ή εμείς ή αυτοί».

Γιατί το πραγματικό διακύβευμα των εκλογών είναι «αν θα πάει η χώρα επιτέλους μπροστά ή αν θα μείνει πίσω». Και αυτήν την απάντηση θα κληθούν να δώσουν οι Ελληνίδες και οι Ελληνες, ανεξαρτήτως της πολιτικής αφετηρίας που είχαν στο παρελθόν.

Τους καλούμε σε αυτήν τη μάχη για μια πολιτική αλλαγή να είναι στο πλευρό μας. Στην παράταξη που μπορεί να τους εγγυηθεί χαμηλότερους φόρους για κάθε Ελληνίδα και για κάθε Ελληνα. Πολλές νέες επενδύσεις, πολλές καλές νέες δουλειές, κυρίως για τα νέα παιδιά που αναγκάζονται να φύγουν στο εξωτερικό. Και, βέβαια, ασφάλεια για κάθε Ελληνίδα για κάθε Ελληνα.

Και σε αυτό το ραντεβού της Κυριακής που θα σημάνει την αρχή του τέλους του καθεστώτος ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να είμαστε όλοι παρόντες. Για να απαντήσουμε στο δίλημμα «μπροστά ή πίσω», επιλέγοντας το «μπροστά» με όλους τους Ελληνες.

*Βουλευτής της Ν.Δ. στην Α΄ Πειραιώς και Νήσων

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα