ΑΝΑΓΚΗ Η ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ Η… ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ!

Να καταργήσουμε το άσυλο, να βάλουμε τέλος στις φοιτητικές παρατάξεις, να επανελληνίσουμε την Παιδεία και όλο το κράτος!Από τον
ΦΑΗΛΟ Μ. ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ*

Εάν δεν κάνω λάθος, όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι ορκίζονται πίστη στο Σύνταγμα και στους νόμους του κράτους, που για τη δημόσια Παιδεία προβλέπουν ως σκοπό την εθνική, ηθική και θρησκευτική διαπαιδαγώγηση των παιδιών. Κι αφού αυτός είναι ο σκοπός της Παιδείας, όλοι όσοι εργάζονται σε αυτήν αυτό είναι το καθήκον τους κι εφόσον το παραβαίνουν, δεν έχουν θέση σε αυτήν.

Είναι αδιανόητο οι Ελληνες πολίτες να πληρώνουν από το υστέρημά τους, με τους φόρους, γενίτσαρους για να κάνουν τα παιδιά τους γενίτσαρους, να εργοδοτεί το κράτος διάφορους μηδενιστές, οι οποίοι διδάσκουν τα παιδιά να μισούν τη γη που πατάνε, να απεχθάνονται και να βεβηλώνουν τη Σημαία, τα μνημεία, τις εκκλησίες, τη δημόσια περιουσία. Είναι αδιανόητο και αυτοκαταστροφικό οι διδάσκοντες να εμφυσούν στα παιδιά μίσος για την ίδια την Πατρίδα, τις Ενοπλες Δυνάμεις, την Αστυνομία, τους ήρωες και την όλη κληρονομιά του Εθνους.

Είναι αυτοκτονικό να επιτρέπουμε τα πανεπιστήμια σε πολλές περιπτώσεις να έχουν μετατραπεί σε άντρα αληθινού κόκκινου φασισμού, βαρβαρότητας και ανθελληνισμού, όπου βασιλεύουν η μηδενιστική βία, η ανελευθερία και οι βανδαλισμοί. 

Ολα αυτά είναι παράνομα, αντισυνταγματικά, όπως και το να μετατρέπονται ακαδημαϊκοί χώροι σε ορμητήρια κάφρων, αληθινών φασιστών, εχθρών του λαού και της Δημοκρατίας, που εφορμούν ατιμώρητα κατά της Αστυνομίας, διαπράττουν σωρεία κακουργημάτων και πλημμελημάτων σχεδόν καθημερινά, μέσα σε ένα θερμοκήπιο θεσμικής ανεπάρκειας και κυβερνητικής συνενοχής. 

Μια ελάχιστη μειοψηφία εξευτελίζει καθημερινά τους νόμους και το Σύνταγμα, προσπαθεί να επιβάλει με τη βία τις ιδεοληψίες της, να εκβιάσει την εκτελεστική, νομοθετική και δικαστική εξουσία, καταλύοντας σε διάφορες περιοχές και με πολλούς τρόπους τη δημόσια τάξη και την κοινωνική ειρήνη. Απέναντι σε όλα αυτά, η κυβερνώσα Αριστερά χάσκει αδιάφορη, όταν δεν σφυρίζει χαιρέκακα, δεν κλείνει το μάτι και δεν δίνει νομοθετικές ή δικαστικές παραγγελιές, ενώ η ηγεσία της αντιπολίτευσης είναι τόσο διεφθαρμένη και μακριά από κάθε έννοια παραδείγματος χρηστής ηγεσίας αλλά και τόσο συμπλεγματικά φοβική προς την αριστερή επικυριαρχία στον δημόσιο λόγο που δεν μπορεί να λύσει το πρόβλημα. Χωρίς ιδεολογική και ηθική υπεροχή, οι πολιτικές δεν μπορούν να επιβληθούν και να κυριαρχήσουν.

Μια μελλοντική πατριωτική κυβέρνηση, που πρέπει να επιδιώξουμε, οφείλει να κλείσει τα πανεπιστήμια και να κάνει απεντόμωση και μυοκτονία, να «εξοντώσει» τις κατσαρίδες και τους αρουραίους του ανθελληνισμού. Να τα απολυμάνει από τον εθνομηδενισμό, από τους οπαδούς της βίας, της χυδαιότητας και των βανδαλισμών. 

Πρέπει να καταργήσουμε το εγκληματικό πανεπιστημιακό άσυλο, να εγκατασταθεί η Αστυνομία μόνιμα μέσα στα πανεπιστήμια, με ίδρυση, π.χ., Α.Τ. ΕΚΠΑ, Α.Τ. ΑΠΘ κ.λπ., όπου δεν θα μπαίνει και βγαίνει κανείς που δεν έχει δουλειά εκεί, να απομακρυνθούν τα σκουπίδια, τα γκραφίτι, οι αφίσες και να καταργηθούν οι φοιτητικές παρατάξεις, να τεθεί σε αναγκαστική άδεια όλο το προσωπικό για έξι μήνες, να ελεγχθούν όλοι, να απολυθούν οι επίορκοι εθνομηδενιστές και να προσληφθούν στη θέση τους διδάσκοντες που θα μορφώσουν Ελληνες κι όχι μηδενιστικά ανδράποδα και πιθήκους της παγκοσμιοποίησης.

Πρέπει να ενεργήσουμε για το αυτονόητο: να επανελληνίσουμε την Παιδεία, να επανελληνίσουμε όλο το κράτος και να αποκαταστήσουμε την κυριαρχία του σε κάθε σπιθαμή αυτής της γης, που είναι ποτισμένη με το αίμα και τον ιδρώτα μας.

*Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ
www.neadexia.gr

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα