Εξαφανίστηκαν τα μικρά κόμματα που κινούνται δεξιά της Νέας Δημοκρατίας

Το φαινόμενο του πολυκερματισμού στα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας οδήγησε στην εξαΰλωση σχεδόν όλων των κομμάτων! Με εξαίρεση την Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου, που πιάνει 4% και μπαίνει στην Ευρωβουλή, όλα τα υπόλοιπα κόμματα κινήθηκαν σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα, αφού δεν κατάφεραν να πείσουν τον ελληνικό λαό να τα εμπιστευτεί. Είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός (ΛΑΟΣ) του Γιώργου Καρατζαφέρη ξεπέρασε το 1%, συγκεντρώνοντας το 1,24% των ψήφων (2,69% στις ευρωεκλογές του 2014).

Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες του Πάνου Καμμένου, που μέχρι πριν από λίγους μήνες συγκυβερνούσαν με τον ΣΥΡΙΖΑ, κατρακύλησαν στα χαμηλότερα ποσοστά της ιστορίας τους, λαμβάνοντας μόλις 0,77% (3,46% το 2014). «Ο ελληνικός λαός αποφάσισε δημοκρατικά, ευχαριστώ όσους αγωνίστηκαν μαζί μας, εργάστηκα με μόνο γνώμονα το συμφέρον της πατρίδας, ο Θεός να προστατεύσει την Ελλάδα» ανάρτησε στο twitter ο Πάνος Καμμένος.

Το παράπονό του για την αντιμετώπιση της Νέας Δεξιάς από τα ΜΜΕ εξέφρασε ο Φαήλος Κρανιδιώτης, ο οποίος έλαβε ποσοστό 0,64%. «Ο λαός έχει δικαίωμα και για λάθη αν προτιμά αυτούς που πουλάνε κεραλοιφές ή ζημίωσαν τη χώρα 90 δισ. Θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας, άλλωστε δεν είμαστε επαγγελματίες πολιτικοί, θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για το καλό της πατρίδας» σχολίασε ο κ. Κρανιδιώτης. Ακόμα πιο χαμηλά (0,19%) κινήθηκε η Νέα Ελληνική Ορμή της Κατερίνας Παπακώστα, η οποία εδώ και λίγους μήνες συμμετέχει ως συνεργαζόμενη στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, κατέχοντας τη θέση της υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη. Οσον αφορά τους Ελληνες Ριζοσπάστες του Σάββα Τσιτουρίδη, περιορίστηκαν στο ισχνό 0,14%.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα