«Εξαϋλώθηκε» η Ενωση Κεντρώων του Λεβέντη, που τα έβαλε με τα κανάλια

«Εξαϋλώθηκε» το κόμμα της Eνωσης Κεντρώων στις εκλογές, με ποσοστά που δεν του επιτρέπουν να μπει στην Ευρωβουλή, ενώ «κλονίζουν» και τη θέση του στο εθνικό Κοινοβούλιο! Ο πρόεδρος του κόμματος Βασίλης Λεβέντης από νωρίς χθες το απόγευμα έλαβε το σήμα της ήττας, βλέποντας την Ενωση Κεντρώων να κινείται με ποσοστά στο 1% έως 2% από τα πρώτα exit polls. Λίγο μετά τις 7 το βράδυ ο κ. Λεβέντης έσπευσε να χαρακτηρίσει τα πρώτα αποτελέσματα «εκτός πραγματικότητας», εκτίμησε ότι θα αλλάξουν, ενώ διαμαρτυρήθηκε για τον χρόνο προβολής που του δόθηκε κατά την προεκλογική διαδικασία.

«Θεωρώ ότι αυτά τα exit polls πρέπει να πέσουν έξω» ήταν η πρώτη αντίδραση του κ. Λεβέντη και συνέχισε: «Δεν μπορεί ο λαός να μην ψήφισε Ενωση Κεντρώων που τίμησε τη Μακεδονία και να ψήφισε τον Βαρουφάκη, που κατέστρεψε την οικονομία, και τον Βελόπουλο. Δεν πιστεύω ότι αυτό το αποτέλεσμα τιμά τους Ελληνες και τις Ελληνίδες. Νομίζω θα ανατραπούν στην πορεία, όταν προστεθεί η Κρήτη και η Μακεδονία, και η Ενωση Κεντρώων θα ανέβει».

Εξάλλου ο κ. Λεβέντης εξέφρασε τα παράπονά του για την τηλεοπτική του μεταχείριση, κάνοντας λόγο για «πολιτική δίωξη» του κόμματός του. Μιλώντας αργότερα το βράδυ στον Real FM ανέφερε τα εξής: «Στον Σκάι δεν με καλέσανε καθόλου τους τελευταίους τρεις μήνες, το Star καθόλου, το Action καθόλου, ο Χατζηνικολάου με κάλεσε για οκτώ λεπτά στον ΑΝΤ1. Αυτή ήταν όλη η προεκλογική κίνηση για την Ενωση Κεντρώων. Τα οκτώ λεπτά στον ΑΝΤ1».

Ο Βασίλης Λεβέντης είχε βασίσει την προεκλογική εκστρατεία του στο ότι πρέπει να τιμωρηθούν τα κόμματα που ψήφισαν Πρέσπες. Αρκετές φορές ο κ. Λεβέντης χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα για το επίπεδο της αντιπαράθεσης των δύο μεγάλων κομμάτων, χαρακτηρίζοντάς το νοσηρό.

Μάλιστα, είχε ισχυριστεί ότι «θα υποστούν και οι δύο το ράπισμα» μέσω του αποτελέσματος στην κάλπη.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα