ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΠΑΓΩΓΗΣ ΑΝΗΨΙΑΣ ΚΑΫΜΕΝΑΚΗ

Όπως θα θυμούνται οι αναγνώστες της ¨δ¨ την κοινή γνώμη είχε απασχολήσει το Νοέμβριο του 2014 η  υπόθεση απαγωγής της ανηψιάς του μεγαλομετόχου  του Αστέρα Τρίπολης και μεγαλοεπιχειρηματία Γιάννη Καϋμενάκη. Μετά από ομηρία δέκα ημερών και την καταβολή λύτρων αφέθηκε ελεύθερη αλλά χάρη σε συντονισμένες ενέργειες της ελληνικής αστυνομίας εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι δύο απαγωγείς  και ένας φερόμενος συνεργός τους, οι οποίοι καταδικάστηκαν, πρωτόδικα,  τον Απρίλιο του 2016 σε ποινές κάθειρξης, είδηση που είχε δημοσιευθεί στο σύνολο των μέσων ενημέρωσης.

Σήμερα με εξώδικη δήλωσή του στην εφημερίδα μας, ο πρωτόδικα καταδικασθείς ως συνεργός, Εμμ. Ντινιωτάκης, ο οποίος εξ αρχής αρνείτο την ενοχή του, ζητάει να δημοσιεύσουμε διορθωτικό κείμενο για την υπόθεση, στο οποίο να αναφέρουμε ότι  «….εγώ έχω ήδη ΑΘΩΩΘΕΙ από την κατηγορία αυτή της απλής συνέργειας στην αρπαγή της Β.Μ. δυνάμει της υπ΄αριθμ 2197/2017 αποφάσως του Β’ Πενταμελούς Εφετείου Αθηνών, αθώωσή μου που έλαβε χώρα κατόπιν τόσον Αθωωτικής Εισαγγελικής Προτάσεως, όσο και Ομόφωνης Απαλλακτικής Απόφασης του Πενταμελούς Εφετείου, απόφαση η οποία ήδη από του χρόνου εκείνου και μετά την καταχώρησή της στο Ειδικό Βιβλίο την 19-11-2017, έχει καταστεί αμετάκλητη..»

Η «δημοκρατία» στα πλαίσια λειτουργίας του τύπου και της ενημέρωσης της κοινής γνώμης, δημοσιεύει τη συγκεκριμένη είδηση παραθέτοντας τα νέα δεδομένα που είναι η κατ έφεση, αθώωση του κ Καϋμενάκη, από την κατηγορία που τον βάρυνε και είχε καταδικαστεί πρωτόδικα, δηλώνοντας ότι σε καμία περίπτωση δεν είχε σκοπό να τον θίξει προσωπικά αλλά να ενημερώσει για τα τότε δεδομένα μιας δικαστικής απόφασης για θέμα τεράστιας σημασίας, αποκαθιστώντας έτσι την εικόνα για την τελική έκβαση της υπόθεσης για τον ίδιο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα