Στροφή στους πατριώτες!

Η πατριωτική φλόγα των Ελλήνων μετέτρεψε σε στάχτη τα όνειρα του αριστερού ΣΥΡΙΖΑ για εδραίωση στην εξουσία και πολιτική ηγεμονία. Η Μακεδονία και η βούληση του εκλογικού σώματος να προστατεύσει τη βόρεια καρδιά της Ελλάδας μας στέρησαν από την κυβέρνηση τη λαϊκή νομιμοποίηση – ένα αναντικατάστατο πολιτικό αγαθό που αποκτάται μόνο μέσω της εκλογικής διαδικασίας. 

Η κυβέρνηση αποπειράθηκε να κάνει τους ψηφοφόρους να… λησμονήσουν τον πατριωτισμό τους με εκβιαστικά διλήμματα και με τη διανομή επιδομάτων και χαρτζιλικιών της τελευταίας στιγμής, αλλά αυτό δεν κατέστη (ευτυχώς, για την αξιοπρέπεια της κοινωνίας μας) εφικτό.

Οι Ελληνες απάντησαν στην κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών και στον ενδοτισμό της κυβέρνησης στα εθνικά θέματα, δίνοντας προβάδισμα 9,35% στη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έδειξε να έχει πάρει το μήνυμα των εκλογέων ήδη από τη βραδιά της νίκης, στην οποία μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Στέκομαι μπροστά σας με απόλυτη επίγνωση της πατριωτικής μου ευθύνης. (…) Στην καρδιά μου και στο μυαλό μου δεν υπάρχουν κάποιοι που θα τελειώσουν κάποιους άλλους, δεν υπάρχουν πολλοί και λίγοι. Υπάρχει μόνο η Ελλάδα, υπάρχουν όλες οι Ελληνίδες και όλοι οι Ελληνες».

Σχετικά με τα παραπάνω είναι και όσα είπε σε συνέντευξή του ο συντονιστής Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας του κόμματος Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος για τον εκλογικό σχεδιασμό του άμεσου μέλλοντος δήλωσε: «Εμείς θα απευθυνθούμε με ειλικρίνεια στους ανθρώπους του πατριωτισμού, στους ανθρώπους οι οποίοι μπορεί -προσεγγίζοντας για ζητήματα που αφορούν τα εθνικά μας θέματα αυτή τη συγκεκριμένη πολιτική δύναμη- να συνειδητοποιήσουν ότι ο αληθινός πατριωτισμός είναι ο πατριωτισμός που φέρνει αποτελέσματα. Είναι η πολιτική της Ν.Δ.».

Κανείς δεν μπορεί να αγνοεί, ατιμώρητος, τη βούληση του λαού. Ο ΣΥΡΙΖΑ, αντί να αφουγκραστεί τις ανησυχίες όσων διαδήλωναν υπέρ της Μακεδονίας, επέλεξε να τους συκοφαντεί και να τους περιφρονεί. Η Ν.Δ. φάνηκε ότι εναρμονίζεται με τη λαϊκή βούληση. Μένει να το αποδείξει, εφαρμόζοντας τις αντίστοιχες πολιτικές.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα